Tilbud!

Collagen+ Pulver (pakke til 4 måneder)

kr. 398

GRATIS FRAGT
Klinisk og dokumenteret collagenpulver neutral smag (NYHED)
Nyhed! Collagenpulver+ med ekstra C-vitamin

Vinder af 7 x bedst i test og bedst til prisen !

100% hydrolyseret rent collagen af bovine (kvæg), smagsneutralt og tilsat letoptagelig C-vitamin. Med pakken får du 2x 60-dages bøtter, som samlet holder i 120 dage (4 måneder). Du får dagligt 4.400 mg. ved en måleske. Collagenet er klinisk testet og dokumenteret. Højest kvalitet af aminosyrer og med maksimal optagelse med en Da på 2000. Reducerer rynkedybder og fine liner og støtter din krop og hud. Let opløseligt i vand og let optageligt i kroppen. Vi har dansk rådgivning og service, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have nogle spørgsmål til vores collagenpulver.

Denne type af collagenpulver (bovine) er udvundet af collagen fra kvæg. Bovine collagenpulver er den mest almindelige kilde til collagen i kosttilskud og andre kosmetiske produkter. Vores bovine collagenpulver fremstilles af collagen fra kvæg, der er opdrættet og behandlet i overensstemmelse med sundhedsstandarder og hygiejniske retningslinjer.

Nyttig info!
  • 100% hydrolyseret rent Collagenpulver (bovine)
  • Klinisk testet og dokumenteret
  • 4,4 gram dagligt (NYHED)
  • Tilsat C-vitamin – nu 50% mere end tidligere (NYHED)
  • Neutral smag
  • > 90% protein – 0% fedt
  • Da: 2000
  • Fri for sødemidler
  • Reducerer rynker og fine linjer
Bibehold dit collagen niveau

Collagen er et naturligt forekommende protein, som findes naturligt i vores kroppe. Fra 25-års alderen falder vores collagenniveau i kroppen, da kroppen stopper med at producere proteinet i samme grad. Vores hud kan indeholde op til 78% collagen, men når vi runder de 25 år, så falder niveauet årligt med 1-2 % resten af vores liv og herved dannes bl.a. rynker, linjer m.v.

Collagen er også kendt som “kroppens lim” og er vigtigt, hvis man ønsker at holde rynkerne væk, samt øge elasticitet i huden. Vores hud skades bl.a. af påvirkninger som sol, forurening, usund kost og rygning.

Vores Collagen Pulver+ indeholder et let-optageligt C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud, samt støtter et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.

Har du behov for hjælp omkring vores collagenpulver

Har du spørgsmål eller behov for vejledning til vores produkter, så kontakt gerne vores danske kundeservice og rådgivere:

Telefon: +45 9119 9228 (9-17)

Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi oplever høj efterspørgsel og svarer normalt indenfor 12 timer)
kr. 199 Fordelspakken kr. 199 pr. periode 56 dage

100% hydrolyseret rent Collagenpulver af bovine (kvæg), Vitamin-C (Natrium-L-Ascorbat).

Nettovægt: 264 gram per bøtte (60 dage X 2 bøtter = 120 dages forbrug)

Tilsætningsstoffer: Ingen!

Anbefalet daglig dosis: En strøget måleske (medfølger) 4000 mg collagen dagligt + Vitamin-C 80mg (100% af RI)

Smag: Neutral.

Anvendelse: Brug et tørt glas, hæld pulveret i, påfyld derefter vand og lad stå. Med Classic Collagens hurtige opløsning og milde og autentiske smag kan du nemt både drysse collagenet ud over maden eller opløse det i vand, the eller kaffe.

Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost samt livsstil.

Lignende produkter