Hovedsponsor for Jeanette

JEANETTE OTTESEN
Copenhagen Health er hovedsponsor for Jeanette Ottesen

Jeanette kan ifb. med Copenhagen Health-sponsoratet ses på sociale medier og i en del forretninger som ansigt på collagen-produkterne. Det har hun glædet sig til, da det peger mod en fremtid uden for svømningen.

Vi er glade og stolte over at kunne sponsorere seje Jeanette både før og efter hendes svømmekarriere. Jeanette er et forbillede for mange med sin can-do-attitude, sin træningsmorale og sin generelle sunde og positive tilgang til livet. Derfor er hun også det helt rigtige ansigt udadtil for Copenhagen Health. 

Du kan se Jeanette repræsentere os i både butikker, annoncer, på film og sociale medier. Vi står lige bag hende og ønsker hende stor succes med alt, hvad livet kommer til at byde hende efter svømmekarrieren.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette Ottesen og Copenhagen Health

Jeanette kan ifb. med Copenhagen Health-sponsoratet ses på sociale medier og i en del forretninger som ansigt på collagen-produkterne. Det har hun glædet sig til, da det peger mod en fremtid uden for svømningen.

 “Jeg har det rigtig godt med at få Copenhagen Health som hovedsponsor i de næste tre år. Jeg skal nu som 33-årig efter OL jo være noget andet end “hende svømmepigen”. Jeg tror selv på, at collagen-bølgen først lige er startet, og at den bliver meget mere massiv, fordi det virker og er naturligt. Jeg kan jo meget mere og andet end at svømme, og det skal jeg ud at vise nu, da elitekarrieren er stoppet. Så passer det mig fint, at jeg sammen med Copenhagen Health kan vise, at jeg kan andet og mere”.

 “Jeg synes samtidig, at hele konceptet bag Copenhagen Health er en vinder med både produkterne, priserne, ambitioner og ærlig snak. Den slags mentalitet kan jeg rigtig godt lide. Og så giver sponsoratet mig en nødvendig ro på den front, fordi jeg ved, at de stod bag mig op til OL, og nu fortsætter med at stå bag mig i tiden efter”, siger hun.

Collagenprodukter er i de senere år blevet ekstremt populære. På Google er søgning efter “Collagen pulver” og “Marine Collagen” nærmest eksploderet de seneste 18 måneder i Danmark. I Danmark forhandles der i forvejen adskillige collagenprodukter og fælles er, at de er dyre. Priserne på Collagen pulver ligger oftest mellem 249 kroner og op til 900 kroner. Det ændrer Copenhagen Health nu på med vejledende markedspriser på 129 kroner.

“Vi har det seneste år arbejdet intenst med at udvikle vores collagenprodukter – bl.a. med afsæt i interviews med mere end 100 danske kvinder og deres fortællinger, oplevelser, og kendskab. Dette har vi gjort for at skabe produkter med både råvarer og performance helt i top, hvor design og pris også er i fokus. Vi ville skabe produkter, som kan det hele på både resultater, men også med blødere værdier som opløsningshastighed, smag, design og pris”, siger CEO i Copenhagen Health, Ricky Elstrup og fortsætter:

 “Vi er de første på det danske marked, som udbyder forskellige typer af collagenprodukter, hvor kunden kan vælge det, som passer dem bedst blandt andet i forhold til behov og alder – og så endda til lave priser, fordi vi tror på, at vores produkter skaber loyalitet med prisen værende afgørende på den lange bane” siger adm. direktør i Copenhagen Health, Ricky Elstrup.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette Ottesen og collagen

“Jeg synes, at prisen for Copenhagen Healths produkter er geniale. Normalt koster collagenpulver jo over 300 kroner, men nu lanceres det med en meget folkelig pris. Jeg forstår godt, folk ikke vil betale for meget hver måned. Jeg lever selv et sundt liv i hverdagen, men må også konstatere, at jeg specielt ved øjnene og munden indimellem synes, min hud ser træt ud. Nu er jeg begyndt på Copenhagen Healths produkter, og jeg glæder mig meget til at se, hvad det gør for mig over de næste måneder og fremover. Så kan jeg faktisk godt lide tanken om, at jeg starter på produktet samtidig med, at det introduceres på markedet, så jeg følges ad med dem, der er på produktet fra start”, siger Jeanette Ottesen.

“Jeg har selv prøvet collagen før og har en del veninder, som har brugt collagen. Ja, selv min mor har brugt det. Men de fleste er stoppet igen, fordi det var for dyrt i længden. Det er for mig derfor inspirerende med de lave priser. Samtidig er det vigtigt for mig, at emballagen er pæn, så jeg kan lade dåsen stå fremme og dermed huske mig selv på at tage det hver dag for at få den ønskede effekt”, siger hun.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette bag facaden

Jeanette Ottesen er Danmarks mest vindende atlet med 53 internationale medaljer. Hun har både været verdensmester og europamester. Hendes favoritdiscipliner er butterfly og fri.

I sommeren 2021 deltog hun i sit femte OL. Hun OL-debuterede i 2004 som 16-årig I Athen. I dag har hun sagt farvel til karrieren som elitesvømmer og deler nu tiden mellem familien og sit ambassadørarbejde for Copenhagen Health.

“Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at det nu tager længere tid at restituere efter min træning, og klorvandet har været utrolig hårdt for huden. Derfor er livsstilen så utrolig vigtig. Da jeg trænede op til OL, sørgede jeg for at slutte min træning kl 15.30, så der var plads til familien. Jeg spiser sundt, drikker meget vand, får rigeligt med søvn og så tager jeg collagen fra Copenhagen Health for at sikre smidigheden i min hud”, siger Jeanette.