Tilbud!

Collagen+ Pulver til 60 dage

kr. 199 Fordelspakken kr. 199 pr. periode 56 dage

Fragt 39,- gratis fragt ved køb over 299,-
Nyhed! Klinisk testet collagen tilsat 80mg. C-vitamin (RI 100%)
Collagen +

Vundet mere end 6 priser bedst i test og bedst til prisen.

Collagenpulver + er en opgraderet udgave af vores tidligere Classic Collagen. 100% rent og 100% hydrolyseret collagen af bovine (kvæg), med NEUTRAL smag, og nu med letoptageligt C-vitamin – RI 100% (NYHED). Collagenet er klinisk og dermatologisk testet og dokumenteret. Højeste kvalitet af de vigtigste amonisyrer, og med en Da på kun 2000 for maksimal optagelse. Ny og større bøtte, nyt design. 4,4/8,8 gram per dag. Reducerer rynkedybde og fine liner. Collagen+ er tilsat C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud, samt støtter et normalt fungere immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.

Nyttig info:
  • 100% hydrolyseret rent Collagen (bovine)
  • Klinisk testet collagen
  • Neutral smag
  • 4,4 eller 8,8 gram dagligt (NYHED)
  • Letoptagelig C-vitamin – nu 50% mere (NYHED)
  • Opløses straks i vand
  • > 90% protein
  • Da: 2000
  • Fri for sødemidler
  • Anti-wrinkle & pleje til hud og krop
Bibehold dit collagen niveau

Collagen er et naturligt forekommende protein, som findes naturligt i kroppen. Fra 25-års alderen falder vores collagenniveau med 1-2 % om året og herved dannes bl.a. rynker, m.v. Vores hud kan indeholde op til 78% Collagen, men når vi runder de 25 år, så falder niveauet årligt med 1-2 % resten af vores liv og herved dannes rynker, samt collagen niveauet falder i led, bindevæv, brusk, m.v.

Collagen er også kendt som kroppens lim og er vigtigt hvis man ønsker at holde rynkerne mindre tydelige, samt vægte elasticitet i huden. Vores hud skades bl.a. af påvirkninger som sol, forurening, usund kost og rygning.

Fordelspakken

Giver dig altid en lav fast pris uden binding. Du modtager det næste produkt inden du løber tør, men med ekstra fordele, som adgang til at teste nye produkter, modtage gode tilbud, og blive udvalgt til vores produkt og testpanel.

Har du spørgsmål eller behov for vejledning så kontakt os gerne:

Har du behov for hjælp eller vejledning angående vores collagen pulver, kan du kontakte vores danske kundeservice og danske rådgivere på telefon eller mail.

Telefon: + 45 9119 9228 (9-17)

Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi oplever høj efterspørgsel og svarer normalt indenfor 6 timer)

100% hydrolyseret rent collagen pulver fra bovine (kvæg), + Vitamin C (Natrium-L-Ascorbat).

Nettovægt: 264 gram (60 dage)

Anbefalet daglig dosis: En strøget måleske (medfølger) +4000 mg collagen (bovine) dagligt + Vitamin C 80mg (100% af RI)

Smag: Neutral

Anvendelse: Brug et tørt glas, hæld pulveret i, påfyld derefter vand og lad stå. Med Collagen + hurtige opløsning og neutrale smag kan du nemt både opløse pulveret i vand/kaffe/te, eller drysse det ud over maden.

Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost samt livstil. Opbevares uden for små børns rækkevide.

Lignende produkter