Collagenpulver - oplev en synlig & mærkbar forskel

Vælg mellem Bovine & Marine collagenpulver - til 60 eller 120 dage. Gratis fragt ved køb for min. 299 kr. Spar op til 30 % ved køb på abonnement - ingen binding.

Collagen fra Copenhagen Health – 7dobbelt testvinder

Huden har brug for collagen for at holde sig glat med en smuk glød. Men med alderen mindskes den naturlige produktion af collagen – og så begynder rynkerne at vise sig. Collagenpulver kan imidlertid være en hjælp og gøre en synlig og mærkbar forskel.

Med et collagentilskud får du et ekstra boost af proteinet, der holden huden fast og smuk. Men hvad er collagen egentlig? Hvor kommer det fra? Og hvad er det bedste collagenprodukt på markedet?

Find svar på dine spørgsmål ang. collagen her på siden. Eller kontakt vores supportteam – vi sidder klar til at rådgive dig.

Hvad er collagenpulver?

Collagen er et protein - kroppens naturlige byggesten & lim

Collagen er et protein, der dannes naturligt i din krop og din hud. Ja, faktisk udgør collagen intet mindre end en tredjedel af alle proteiner i vores kroppe. Det kaldes sommetider for “kroppens lim”, og det er der en helt særlig grund til – proteinet er nemlig en slags byggesten, som opretholder bindevævet i din hud. Det får også din hud til at blive elastisk og spændstig.

Desværre falder den naturlige produktion af proteinet allerede fra 25 års alderen, hvorfor et dagligt tilskud af collagenpulver giver de bedste betingelser for at opretholde hudens spændstighed og glød.

Hvor kommer collagen fra?

Proteinet kan komme fra forskellige kilder. Først og fremmest producerer kroppen det selv, som beskrevet ovenfor. Men det findes også i både kvægskind (bovine) og fiskeskind (marine). Det er disse kilder til proteinet, vi bruger, når vi fremstiller vores collagenpulver. Vores Bovine Collagen+ og vores Bovine Collagen Pro Edition indeholder således proteinet fra kvæg, mens vores Marine Collagen+ og vores Marine Collagen Pro Edition indeholder proteinet fra fisk.

Bovine (kvægskind) er det mest almindelige collagen på det danske marked. Marine (fisk) er til gengæld af mange kendt som det bedste produkt til huden, da det minder meget om menneskets naturlige collagen. 

Hvilket Copenhagen Health collagenpulver skal jeg vælge?

Det er svært at give et klart svar på, hvilket collagenpulver, som er det bedste. Foretrækker du collagenkilden kvæg eller fisk? Ønsker du en pakke til 60 dage eller 120 dage? Ønsker du at slippe for genbestilling og spare penge ved køb via abonnement?  Ønsker du et collagenpulver tilsat ekstra aktive ingredienser, som styrker hele kroppen og ikke kun huden?

Nedenfor har vi listet nogle fordele ved vores to produktserier; Collagen+ og Collagen Pro Edition. Vi håber, det vil hjælpe dig til at beslutte, hvilket collagenpulver der er det rette for dig.

Fordele ved Bovine & Marine Collagen+:
Fordele ved Bovine & Marine Collagen Pro Edition:

Bovine- & marinecollagen - opløses straks i vand. En daglig god rutine er afgørende

Venskaber kræver pasning, det gælder også min hud

Jeanette Ottesen
Mor, atlet & OL-svømmer

De mange fordele ved dagligt at indtage collagenpulver

Copenhagen Health Collagen+ er et kosttilskud, der hjælper med at holde din hud smuk og glat. Samtidig styrker det dit immunforsvar og mindsker træthed, fordi vi har tilsat vitamin-C i collagenet. Det er altså mere end bare et beauty produkt.

Vælger du vores Collagen Pro Edition, får du et kosttilskud tilført ekstra ingredienser, som bidrager til at støtte ikke kun din hud men hele din krop – knogler, muskler, brusk og ikke mindst hårvækst og hårets volumen samt dit immunforsvar. 

Collagen Pro Edition – til dig der ikke vil gå på kompromis

De ekstra aktive ingredienser i Collagen Pro Edition i kombination med kraftfulde collagenpeptider bidrager til at opretholde hudens tekstur, fasthed og naturlige glød samt mindske rynker. Collagen Pro Edition er for dig, som ønsker det bedste på markedet indenfor collagen og kvalitetsvitaminer. Vil du ikke gå på kompromis, så er Bovine eller Marine Collagen Pro Edition det rigtige valg for dig.

Når du indtager collagenpulver fra Copenhagen Health får du enkelt og naturligt tanket op på proteinet, som holder huden skøn og glat. Det kan være en stor fordel, fordi kroppen naturligt producerer mindre collagen, jo ældre vi bliver.

"Derfor drikker jeg collagen hver dag"

Jeanette Ottesen - mor, atlet & OL-svømmer

Husk en daglig rutine for at opleve resultater med collagenpulver

Collagen opløses hurtigt i et glas vand. Brug et tørt glas og påfyld rigeligt med vand. Hos Copenhagen Health ynder vi at sige, “skønhed er noget, vi drikker hver morgen”. Du kan imidlertid også sagtens strø pulveret på i din smoothie, din müsli eller andet.

Men hvordan optages collagen bedst? I væske eller i mad?

Collagenpulver optages fint på begge måder, så du kan gøre dét, der passer dig bedst. Afgørende er, at den anbefalede dosis indtages hver dag – gerne hver morgen. Derfor anbefaler vi at lave en god morgenrutine. Eksempelvis kan du opløse collagenpulveret i din morgenkaffe eller strø det på din morgenmad. Stil gerne bøtten på badeværelset eller på køkkenbordet, så du husker det. 

Hvordan fremstilles bovine- og marinecollagen - og hvor meget bør jeg indtage om dagen?

Du bør indtage den mængde, som er anvist på produktet – generelt bør du altid følge anvisningerne. Vælger du vores Collagen+ serie, er den anviste dosis eksempelvis et strøget mål (4 gram) hver dag. Når du køber en bøtte hos os, følger der en måleske med, så du nemt kan afstemme mængderne. Hvis du ikke får øje på den lige med det første, har den måske gemt sig lidt i pulveret.

Sådan fremstilles collagenpulver

Vi fremstiller collagenpulver af kvægskind (bovene) og fiskeskind (marine). Vores produkter er helt fri for tilsætningsstoffer, og du finder hverken sukker, stivelse eller lignende uhensigtsmæssige ingredienser. Tværtimod er det 100% rent collagen tilsat opkvikkende vitamin-C.

Vores Bovine Collagen+ består således af:

Vores Marine Collagen+ består af:

Hvor hurtigt virker collagen - og kan man dokumentere effekten & se resultater?

Vi ville lyve, hvis vi sagde, at kosttilskuddet er et quickfix. For at opnå den bedste effekt skal du tage proteinet over en længere periode – kontinuerligt og på daglig basis. Det virker bedst og hurtigst, hvis du følger de doseringer, der er anvist på produktet.

For at huske den daglige dosis kan det være en god idé at gøre indtaget til en del af din rutine. Eksempelvis kan du starte morgenen med et glas vand med pulveret, eller du kan strø det på din morgenmad. Du kan booste effekten ved at sørge for at spise sundt og varieret, sove godt om natten og drikke rigeligt med væske.

Kan man dokumentere effekten af collagenpulver - virker det?

Hos Copenhagen Health gør vi en dyd ud af at udvikle produkter, som er baseret på forskning. Det er heldigvis ikke noget problem, eftersom der findes mere end 181 internationale videnskabelige studier, som understøtter de fordelagtige egenskaber ved proteinet.

Til trods for de mange studier er det dog godt at være opmærksom på, at alle er forskellige, og virkningen derfor kan variere. Det er vi selvfølgelig meget interesserede i at blive klogere på, og derfor har vi også vores eget testpanel af danske kvinder. De hjælper os med at studere vores collagenprodukter, så vi løbende kan finpudse og forbedre dem.

Muligheder for at tage collagenpulver under graviditet & amning

Hvis du skal have en lille ny, er det nærliggende at spørge, om man må tage collagen-produkter under en graviditet, eller mens man ammer. Her har vi en god nyhed til dig: Gravide og ammende kan med al sandsynlighed sagtens tage kosttilskud fra Copenhagen Health.

Vi har nemlig fremstillet vores produkter, så de er helt fri for tilsætningsstoffer.

Både vores Bovine Collagen+ og vores Marine Collagen+ indeholder kun 100% rent collagen (og vitamin-C, så du får frisk energi). Der er altså hverken tilsætningsstoffer, sukker, stivelse eller andre ingredienser, der kunne give ubehagelige bivirkninger i produkterne.

Det er dog altid en god idé at kontakte din læge, hvis du er i tvivl omkring din specifikke situation. Det gælder, uanset om du er gravid, eller du har andre betænkeligheder.

Køb collagenpulver hos Copenhagen Health

Er du på udkig efter et kosttilskud bestående af 100% rent collagen og et skud højkvalitetsvitaminer? Så finder du det hos Copenhagen Health. 

Vores collagenprodukter er kendt fra førende forhandlere af kosttilskud og skønhedspleje og har vundet en række Bedst i test – bl.a. Bedste collagen og Bedst til prisen. Vi er glade og taknemmelige for den overvældende modtagelse vores collagenprodukter har fået, da vi er dybt passionerede omkring udviklingen af collagenprodukter i den absolut højest kvalitet. Faktisk er vores største ønske at hjælpe dig med at opnå en glattere, fastere og mere spændstig hud. En hud som du bliver gladere for. 

Spørger du os, er den hurtigste vej til skønhed søvn, vand, sund kost – og et dagligt collagen-tilskud – og vi er her for at hjælpe dig med sidstnævnte! Hos os finder du unikke  collagen-tilskud, baseret på anerkendt og veldokumenteret forskning.