FAQ

Ofte stillede spørgsmål
om Collagen

Collagen er et protein og en naturlig del af vores krop og hud. Proteiner er kroppens ”byggesten” og ansvarlige for opbygning af kroppen. Collagen-niveauet falder årligt med 1-2% fra vi er omkring 25 år.

Det er en udfordring, for kroppen har behov for collagen for at holde huden glat, stærk og spændstig og hår, negle og bindevæv stærke. Du kan imidlertid øge collagen-niveauet i kroppen ved at indtage Copenhagen Healths kvalitetscollagen opløst i vand.

Hvis du indtager vitaminer, collagen eller andre boostere i mad, har det som udgangspunkt ingen effekt på din hud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er collagen?

Collagen er et protein og en naturlig del af vores krop og hud. Proteiner er kroppens ”byggesten” og ansvarlige for opbygning af kroppen. Collagen-niveauet falder årligt med 1-2% fra vi er omkring 25 år.

Det er en udfordring, for kroppen har behov for collagen for at holde huden glat, stærk og spændstig og hår, negle og bindevæv stærke. Du kan imidlertid øge collagen-niveauet i kroppen ved at indtage Copenhagen Healths kvalitetscollagen opløst i vand.  Hvis du indtager vitaminer, collagen eller andre boostere i mad, har det som udgangspunkt ingen effekt på din hud.

Har collagen en dokumenteret effekt?

Ja, hvis du indtager collagen efter vores anbefalinger, har det en positiv effekt på din hud, dit hår, dine negle, knogler og bindevæv. Collagen giver også en række andre positive effekter på din krop.

Mere end 180 internationale videnskabelige studier underbygger collagenets gode egenskaber. Som den første collagenproducent i Danmark planlægger Copenhagen Health at gennemføre studier på vores produkter og af collagens virkning på kroppen. Allerede nu foretager vi såkaldte ”enkelttests”, hvor vi bl.a. måler rynkedybder på personer i vores testpanel. Vores resultater indikerer, at collagen kan reducere ansigtsrynkers dybde med op til 58%.

Er jeres collagen et ”Quickfix”?

Nej! For at se effekterne af vores collagen skal du anvende det i mindst to måneder. Du skal være tålmodig og også huske at få en god nattesøvn, rigeligt med vand. Men så kan du også forvente synlige resultater.

Gør det til en vane at starte morgenen med et glas vand og Collagen fra Copenhagen Health. Så får din hud lige det, som den skal bruge for at holde sig smuk og stærk.

Husk i øvrigt, at effekten forsvinder, hvis du stopper med at tage collagen.

Hvilket Collagen produkt passer til mig?

Vi har pt. to Collagen produkter.

Har du ikke prøvet collagen før, så er vores Classic Collagen et godt valg. Prisen er lav, effekten er høj og du får til 45 dage i en bøtte.

Marine Collagen er en af de fineste collagenprodukter på markedet i dag. Den er lidt dyrere end Classic, men du kan sandsynligvis ikke finde et bedre collagen. Marine er den hurtigst voksende collagenvariant, og når du først har prøvet collagen, så skal du også prøve Marine, men valget er dit.

Hvad sker der, hvis jeg stopper med Collagen?

Hvis du stopper med at bruge collagen, vil effekten forsvinde, og din hud og krop vil vende tilbage til udgangspunktet, før du startede med at bruge collagen.

Hvorfor er Copenhagen Health’s collagen bedre end mange andre produkter?

Den afgørende forskel på de forskellige collagenprodukter på markedet er collagenets evne til at blive optaget i kroppen. Jo lettere det bliver optaget desto bedre.

Copenhagen Healths collagen ligger helt fremme i førerfeltet på dette punkt. Ikke blot i Danmark, men på verdensplan.

Hvor mange kDa er jeres Collagen på?

Vores Marine Collagen har en molekylevægt på 1000-3000 kDa (kilodalton) og derved ligger vi blandt de førende for optagelighed i verden.

Hvor meget collagen skal jeg indtage om dagen?

Følg anvisningerne på vores Collagen produkter – du kan med fordel indtage den dobbelte mængde i den første måned, og hjælpe kroppen til en hurtigere proces, men det er ikke en nødvendighed.

Hvem er Copenhagen Health ApS?

Det kan du læse mere om under afsnittet ”om os”

Kan jeg tage for meget collagen?

Vi anbefaler du følger vores vejledninger på produkterne.

Virkningen bliver ikke bedre af, at du overdoserer forbruget i længere perioder.

Kan jeg indtage collagen, imens jeg er gravid eller ammer?

Ja, det kan du roligt gøre. Vores produkter er 100% rent Collagen og C-vitamin. Er du i tvivl, så kontakt altid din egen læge for råd og vejledning.

Er der tilsætningsstoffer i jeres collagen produkter?

Nej. Det eneste du finder i vores produkter er 100% ren naturlig collagen og vitamin C, som øger effekten af collagenet.

Behøver jeg at tage vitamin C ved siden Copenhagen Health collagenet?

Nej, det behøver du ikke. Du får dækket dit behov for C-vitamin, hvis du tager vores collagen dagligt.

Kan jeg komme med i jeres testpanel?

Vi optager løbende nye deltagere i vores testpanel. Hvis du er interesseret i at teste vores  nuværende produkter og kommende produkter, kan du skrive en mail til os

Hvor kan jeg købe Copenhagen Healths produkter?

Her kan du se en liste over de forhandlere, som fører vores collagen produkter.

Styrke til morgenmaden

Rutiner og ritualer er en fast del af Jeanettes dagligdag. Collagen-pulver i glasset og koldt vand, så starter dagen som den skal. 

Jeg tror, at collagen-bølgen først lige er startet. Mange vil få øjnene op for Copenhagen Healths produkter, fordi de har en målelig effekt, og fordi vi taler om et naturligt produkt.

Jeanette får ny dansk hovedsponsor inden hendes kvalifikation til OL i Japan 2021

Fra d. 6 april vil den 33-årige OL-svømmer Jeanette Ottesens ansigt dukke op i både butikker, på sociale medier og i annoncer som bærende ansigt for det danske firma Copenhagen Health.

Jeanette Ottesen og Copenhagen Health har nemlig indgået en tre-årig sponsoraftale. Pt. træner Jeanette Ottesen intenst for at kvalificere sig til sit imponerende femte OL.