Ofte stillede spørgsmål om Collagen

Levering
Produkter
Retur
Andet

Ofte stillede spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen er et protein og en naturlig del af vores krop og hud. Proteiner er kroppens ”byggesten” og ansvarlige for opbygning af kroppen. Collagen-niveauet falder årligt med 1-2% fra vi er omkring 25 år.

Det er en udfordring, for kroppen har behov for collagen for at holde huden glat, stærk og spændstig og hår, negle og bindevæv stærke. Du kan imidlertid øge collagen-niveauet i kroppen ved at indtage Copenhagen Healths kvalitetscollagen opløst i vand. Hvis du indtager vitaminer, collagen eller andre boostere i mad, har det som udgangspunkt ingen effekt på din hud.

Ja, hvis du indtager collagen efter vores anbefalinger, har det en positiv effekt på din hud, dit hår, dine negle, knogler og bindevæv. Collagen giver også en række andre positive effekter på din krop.

Mere end 180 internationale videnskabelige studier underbygger collagenets gode egenskaber. Som den første collagenproducent i Danmark planlægger Copenhagen Health at gennemføre studier på vores produkter og af collagens virkning på kroppen. Allerede nu foretager vi såkaldte ”enkelttests”, hvor vi bl.a. måler rynkedybder på personer i vores testpanel. Vores resultater indikerer, at collagen kan reducere ansigtsrynkers dybde med op til 58%.

Nej! For at se effekterne af vores collagen skal du anvende det i mindst to måneder. Du skal være tålmodig og også huske at få en god nattesøvn, rigeligt med vand. Men så kan du også forvente synlige resultater.

Gør det til en vane at starte morgenen med et glas vand og Collagen fra Copenhagen Health. Så får din hud lige det, som den skal bruge for at holde sig smuk og stærk.

Husk i øvrigt, at effekten forsvinder, hvis du stopper med at tage collagen.

Vi har pt. to Collagen produkter.

Classic Collagen 45 dage
Marine Collagen 30 dage
Har du ikke prøvet collagen før, så er vores Classic Collagen et godt valg. Prisen er lav, effekten er høj og du får til 45 dage i en bøtte.

Marine Collagen er en af de fineste collagenprodukter på markedet i dag. Den er lidt dyrere end Classic, men du kan sandsynligvis ikke finde et bedre collagen. Marine er den hurtigst voksende collagenvariant, og når du først har prøvet collagen, så skal du også prøve Marine, men valget er dit.

Hvis du stopper med at bruge collagen, vil effekten forsvinde, og din hud og krop vil vende tilbage til udgangspunktet, før du startede med at bruge collagen.

Den afgørende forskel på de forskellige collagenprodukter på markedet er collagenets evne til at blive optaget i kroppen. Jo lettere det bliver optaget desto bedre.

Copenhagen Healths collagen ligger helt fremme i førerfeltet på dette punkt. Ikke blot i Danmark, men på verdensplan.

Vores Marine Collagen har en molekylevægt på 1000-3000 kDa (kilodalton) og derved ligger vi blandt de førende for optagelighed i verden.

Følg anvisningerne på vores Collagen produkter – du kan med fordel indtage den dobbelte mængde i den første måned, og hjælpe kroppen til en hurtigere proces, men det er ikke en nødvendighed.

Det kan du læse mere om under afsnittet ”om os

Vi anbefaler du følger vores vejledninger på produkterne.

Virkningen bliver ikke bedre af, at du overdoserer forbruget i længere perioder.

Ja, det kan du roligt gøre. Vores produkter er 100% rent Collagen og C-vitamin. Er du i tvivl, så kontakt altid din egen læge for råd og vejledning.

Nej. Det eneste du finder i vores produkter er 100% ren naturlig collagen og vitamin C, som øger effekten af collagenet.

Nej, det behøver du ikke. Du får dækket dit behov for C-vitamin, hvis du tager vores collagen dagligt.

Vi optager løbende nye deltagere i vores testpanel. Hvis du er interesseret i at teste vores nuværende produkter og kommende produkter, kan du skrive en mail til os

Her kan du se en liste over de forhandlere, som fører vores collagen produkter.

Levering
Produkter
Retur
Andet