Marine Collagen Pro Edition

kr. 499 Abonnement kr. 399 pr. periode 56 dage

Køb for kr. 299 mere og få GRATIS fragt!
Shop videre

NYHED! Klinisk testet marine collagen inkl. biotin og vitamin D3 & C (2 måneders forbrug)

-
+

Marine Collagen Pro Edition – til 2 mdr.

Marine Collagen Pro Edition er vores nyeste produkt og helt unikt, da det indeholder vigtige vitaminer, som er med til at støtte din krop, hud, hår, muskler, knogler – samt dit immunforsvar.

Produktet er det første af sin art på markedet!

Collagenpulveret er 100% hydrolyseret marine collagen (FISK), neutral smag. Det er klinisk og dermatologisk testet og med dokumenterede resultater.

Daglige fordele:
 • Marine Collagen + 4,5/9 gram (klinisk testet og højeste kvalitet)
 • C-vitamin 240 mg. (300% RI)
 • D3 vitamin 10 µg (200% RI)
 • Biotin 5000 µg (10.000 %)
 • Marine Collagen reducerer rynker og fine linier og støtter kroppens funktioner.
 • C-vitamin bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud, samt støtter et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.
 • D3-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskler.
 • Biotin bidrager til normal hårvækst og hud.

Collagenet har den vigtigste sammensætning af aminosyrer, og med en Da på kun 2000 for maksimal optagelse og udnyttelse. Start dagen med vores Marine Collagen Pro Edition og oplev fordelene med dette helt unikke produkt.

Vores Marine Collagen pulver er udvundet fra ferskvandsfisk, der er bæredygtigt opdrættet. Marine collagen er et meget populært valg, da collagen fra fisk minder meget om menneskets eget collagen.

Nyttig information om vores Marine Collagen Pro Edition pulver:
 • 4,6 / 9,2 gram dagligt
 • Klinisk testet collagen
 • Neutral smag
 • + D3-vitamin + C-vitamin + Biotin
 • 4,5 gram collagen dagligt (NYHED)
 • Let-optagelige vitaminer
 • Opløses straks i vand
 • > 90% protein
 • Da: 2000
 • Fri for sødemidler
 • Anti-wrinkle & pleje til hud og krop
Marine Collagenpulver Pro Edition (abonnement)

Giver dig altid en fast lav pris, gratis fragt og uden binding. Opsig/pause/flyt op til 24 timer før næste levering. Det næste produkt sendes nogle dage inden du løber tør, men med ekstra fordele, som adgang til at teste nye produkter, modtage eksklusive tilbud og blive udvalgt til vores produkt og testpanel.

Copenhagen Health tilbyder både vejledning/rådgivning og kundeservice per tlf. og mail.  

Har du spørgsmål eller behov for vejledning? Du er altid meget velkommen til at kontakte os:

Kontakt venligst vores danske kundeservice og danske rådgivere for vejledning angående collagen og dine behov:

Telefon: 9119 9228 (9-17)

Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi oplever høj efterspørgsel og svarer normalt indenfor 12 timer)

100% hydrolyseret Marine collagen pulver, C-vitamin (Natrium-L-Ascorbat), D-biotin, modificeret stivelse, maltodextrin, sukker, majsolie, antioxidant (tocopherol, natriumas – corbat), antiklumpningsmiddel, (siliciumdioxid), cholecalciferol (D-vitamin).

Næringsindhold daglig dosis (4.666 mg.):

Collagen 4000 mg.

Vitamin D 10 µg (200% af RI)

Vitamin C 240 mg. (300% af RI)

Biotin 5000 µg (10.000% af RI)

*RI = Referenceindtag

Måleske medfører

Nettovægt: 280 gram (60 dage)

Anbefalet daglig dosis: 1-2 strøget måleske (medfører) 4.6 – 9,2 gram dagligt

Smag: Neutral

Anvendelse: Brug et tørt glas, hæld pulveret i, påfyld derefter vand og drik. Med Collagens hurtige opløsning og neutrale smag kan du nemt opløse pulveret i vand, drysse på yoghurt, blandes i smoothie og lignende. Brug ikke produktet i varme drikke, da det skader vitaminerne.

Opbevares: Tørt, og ikke i direkte sollys. Opbevares udenfor små børns rækkevidde.

Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost.

Vi tilbyder fragt til kr. 39 eller gratis fragt v. køb over kr. 299,-:

 • PostNord – Levering til privatadresse eller pakkeboks/postbutik
 • GLS – Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
 • Bring – postbox eller hjemmelevering
 • DAO – Levering til pakkeboks

Forventet leveringstid er 1-2 hverdage. Alle produkter på en bestilling sendes som udgangspunkt samlet.

Når varerne er afhentet af det valgte fragtfirma, vil du modtage både mail og sms med tracking, og alle relevante informationer om din forsendelse.

Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx Black Friday eller juletiden.

Vi bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Har du spørgsmål til fragt eller andet, så kontakt os endelig på info@copenhagenhealth.dk

Ha en dejlig dag.

Har du spørgsmål eller behov for vejledning så kontakt os gerne:

Har du behov for hjælp eller vejledning angående vores collagen pulver, kan du kontakte vores danske kundeservice og danske rådgivere på telefon eller mail.

Telefon: + 45 9119 9228 (9-17)

Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi oplever høj efterspørgsel og svarer normalt indenfor 6 timer)

Prisvindende collagen fra Copenhagen Health

Marine Collagen Pro Edition

Collagenprotein som kosttilskud giver struktur og styrke til hud og hår. Collagen er derfor blevet et populært supplement til at genopbygge og styrke collagenet i vores krop – og en fast del af manges daglige skønheds- og velværerutine.

Copenhagen Healths Marine collagen Pro Edition indeholder højeste kvalitet af collagen fra fisk samt vitamin-C, biotin (veldokumenteret effekt til at styrke hårvækst) og vitamin-D3, som styrker immunforsvaret. 

Vi prioriterer brug af naturlige og rene ingredienser – uden skadelige tilsætningsstoffer og sødemidler. Mere end 96% opfatter vores Marine collagen som smagsneutral, enkelte smager noter af hav.

Hvad er collagen?

En afgørende faktor for vores huds sundhed og udseende er collagen – et protein, der udgør ca. 70 % af vores hud, hår, negle og led. Desværre falder produktionen af collagen naturligt med alderen, hvilket kan resultere i ældningstegn som rynker/tab af elasticitet i huden og stive led.

Collagenprotein som kosttilskud fungerer som essentielle byggesten – der giver struktur og styrke til huden men også de kropslige funktioner. Collagen er derfor blevet et populært supplement til at genopbygge og styrke collagenet i vores krop – og en fast del af manges daglige skønheds- og velværerutine.

Vælg mellem collagen skabt af collagen fra fisk (marine) eller kvæg (bovine)

Hos Copenhagen Health kan du vælge mellem collagen fra enten fisk (marine) eller kvæg (bovine) – begge indeholder C-vitamin. Vælger du et vores Pro Edition collagenprodukter, får du udover den testede og dokumenterede collagen et produkt tilsat biotin og vitamin-D3 til at supplere kroppens funktioner som muskler, knogler, hårvækst, immunforsvar m.v.

Vitamin D3 anbefales af Sundhedsstyrelsen særligt i vinterhalvåret, da vi i Norden generelt mangler D-vitamin. 99% rent Biotin i den højeste dosis 5000 mikrogram er kendt for at øge hårvækst og styrke håret. Vitamin C i en let-optagelig udgave i høj dosis 240 mg. er med til at sikre kroppens egen dannelse af collagen, styrke immunforsvaret og ikke mindst minske træthed og udmattelse.

Vi prioriterer brug af naturlige og rene ingredienser i vores kosttilskud – uden skadelige tilsætningsstoffer og sødemidler. Mere end 96% opfatter begge produkter som smagsneutrale, enkelte smager noter af hav i marine collagen.

Ofte stillede spørgsmål

Den primære forskel mellem marine collagen og bovine collagen ligger i deres kilder. Vores marine collagen består af 100% bioaktive collagenpeptider, der udvindes fra fiskeskind, mens vores bovine collagen er udvundet fra kvægskind. Begge typer collagen er af højeste kvalitet, rene og hydrolyserede collagenpeptider.
Nej, vores marine collagen er udvundet fra ferskvandsfisk, hvor der ikke findes spor af skaldyr.
Ved at vælge vores Marine Collagen Pro Edition får du en daglig dosis på 4,6g collagen, 10μg D-Vitamin, 240mg C-vitamin og 5000μg Biotin
Forskellen på Collagen+ og Collagen Pro Edition findes i de tilsatte ingredienser. Vores Collagen Pro Edition er tilsat Collagen, Biotin samt vitamin C & D, hvilket støtter hud, hår, muskler og knogler. Collagen+ serien er collagen tilsat vitamin-C, som støtter hud og krop.

Kliniske studier med placebo

18%

Reduceret rynkedybde

47%

Mere glød i huden

Artboard-16_4.svg
67%

Øget hårkvalitet

69%

Af deltagerne anbefaler produktet

Copenhagen Healths collagen er klinisk testet med 100 kvinder i alderen 30-44 år og 100 kvinder i alderen 45-60 år. Resultatet efter 90 dages brug ses her. Vi har her kombineret resultater af 2 studier, som havde hvert sit fokus. Resultaterne er et gennemsnit inkl. placebo.

Collagen på abonnement - uden binding!

Få collagen leveret hver 2. måned til en fast lav pris. Vi værdsætter vores kunder højt – og elsker at forkæle med overraskelser som eksempelvis vareprøver og invitationer til test- og smagspanel.

Testdeltagerne er vilde med Collagen Pro Edition!

JEG ER BEGEJSTRET, WAUW

Efter 2 måneders brug af Collagen Pro Edition er mit hår virkelig forandret, nærmest intet hårtab, langt mere volume, og min krop føles meget mere i balance. Og så er jeg vild med, at Collagen er et protein-tilskud, som jeg hver morgen tager som en del af min morgenrutine.

Netop det at gøre det til en rutine, krævede lidt ekstra, for man glemmer hurtigt, når man har en travl morgen med børn Efter nogle råd og tips fra Copenhagen Health har jeg min bøtte stående fremme i køkkenet, og tager det i et glas vand lige inden min morgenkaffe. Jeg er vild med konceptet og ikke mindst prisniveauet og abonnementsordningen. Kæmpe anbefaling.

Jeanette Ottesen

36 år, elitesvømmer

JEG FØLER MERE ENERGI OG ER VILD MED, AT DER ER D3-VITAMIN I PRODUKTET

Efter to måneder med indsigt i produkternes bagvedliggende proces, samt det daglige indtag, kunne jeg se en forandring i mit ansigts glød og struktur. I november 2023 deltog jeg i testpanelet med Marine Collagen Pro Edition. To måneder inde kunne jeg tydeligt se forskel på min hud og særligt mit hår føles meget stærkere.

Det er så bekræftende, når ens nærmeste bemærker og ser ens forandring. Både min mor, som er sygeplejerske, min tvillingesøster og veninder er alle begyndt på produkterne fra Copenhagen Health. En stor anbefaling herfra.

Nadia

43 år, Seniorkonsulent PhD

KLAR ANBEFALING HERFRA

Jeg har længe været opmærksom på collagen-markedet og har flere veninder i 60érne, som også bruger Collagen. For mig er det naturlige aspekt i tilskuddet nærmest det vigtigste. Jeg bryder mig ikke om tanken om at få kemikalier ind i min hud og komme til at se kunstig ud.

Jeg har nu brugt collagen i nogle år, og er gået fra at bruge Marine Collagen + til Marine Collagen Pro Edition fra Copenhagen Health.  Jeg kunne hurtigt mærke en forbedring fra Plus til Pro. jeg kan se en forbedring i huden, mine negle har ikke været flossede eller knækkede, og jeg føler mig meget mere bevægelig og mere frisk.

Susanne

65 ÅR, INTERIØRARKITEKT MDD

Fås også hos førende forhandlere af kosttilskud

Læs mere om Abonnement

Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette dig og naturligvis uden binding. Du får fast 20% rabat på dine abonnementsvarer, hver gang!

Du kan godt kombinere dit køb med både abonnementsvarer og varer der ikke er på abonnement.

Fordele ved abonnement
 • Altid 20% rabat
 • Ingen binding, sæt på pause, opsig, nemt på din egen konto og helt op til 24 timer før næste forsendelse!
 • Automatisk levering, så du aldrig løber tør for produktet/erne
 • Ingen bindingsperiode
  Ingen uforudsete opkrævninger
 • Let selvbetjening hvis du vil foretage ændringer i dit abonnement, som pause, udskyde levering, opsige
 • Du skal ikke tale med en sælger eller andre besværlige ting for at opsige. Vores vision er tilfredse kunder, gennemsigtighed, og ærlighed og at levere markedets bedste produkter til den bedste pris
Sådan foregår det
 • Vælg de varer du ønsker at abonnere på
 • Læg varen i kurven og vælg knappen med abonnement op betal for dit køb som normalt
 • Du modtager altid forsendelses informationer via mail og sms ved levering
 • Ordrebekræftelse og faktura fremsendes på mail når forsendelses afsendes.

Læs mere i vores abonnementsbetingelser her