Kalk + D-vitamin + Collagen

kr. 139 Fordelspakken kr. 109 pr. periode 27 dage

Fragt 25,- gratis fragt ved køb over 250,-
Fordelspakken giver fast lav pris og ingen binding.
Fordelspakken

Giver dig altid en lav pris og høj rabat, og uden nogen binding. Som et abonnement, hvor det næste produkt sendes nogle dage inden du løber tør, men med ekstra fordele, som adgang til at teste nye produkter, og blive udvalgt til vores produkt og testpanel.

Unikt Collagen pulver

Kalk (fra alger) + D-vitamin + collagen. Et ekstra tilskud af kalk, samt det daglige og anbefalede D-vitamin + Collagen. Kalk er nødvendigt for vedligeholdelse af knogler. Vitamin D bidrager til en normal optagelse/udnyttelse af kalk. Reducerer rynker og fine linjer. Indeholder ikke laktose eller gluten. Børn og voksne fra 11 år.

Collagen kosttilskud

Dette produkt har en unik sammensætning med Kalk og D-vitamin 10 µg, samt Collagen (bovine). Et kosttilskud til både kvinder og mænd. Kosttilskuddet sikrer ekstra tilskud af kalk og supplerer det daglige og anbefalede D-vitaminindtag, samt Collagen.

  • Kalk er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler.
  • Vitamin D bidrager til en normal optagelse/udnyttelse af kalk.
  • Indeholder ikke laktose eller gluten
Har du spørgsmål eller behov for vejledning så kontakt os gerne:
Telefon: 9119 9228 (9-17)
Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi svarer normalt indenfor 3 timer)

 

Kalk+D-vitamin+Collagen

100% hydrolyseret collagen (Bovine) pulver, Calcium/Kalk, Calciumsalte af citronsyre, D-vitamin.

Nettovægt: 93 gram

Tilsætningsstoffer: Ingen!

Anbefalet daglig dosis: En strøget måleske (medfølger) Kalk/Calcium 600 mg. (75% RI) 2500 mg collagen dagligt + D-vitamin 10 µg (200% RI).

Anvendelse: Brug et tørt glas, hæld pulveret i, påfyld derefter vand, og lad stå. Med Classic Collagens hurtige opløsning og milde og autentiske smag kan du nemt både opløse pulveret i en valgfri drikkevare, drysse det ud over maden eller opløse det i the eller kaffe. Vandopløseligt kalk og D-vitamin. En unik kombination som ikke findes andre steder.Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost samt livstil – ej heller medicin. Opbevares uden for små børns rækkevidde. Voksne og børn fra 11 år.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 11 år.

Smag: Mild & autentisk.

Lignende produkter