Classic Collagen (pakke til 6 måneder)

kr. 556

GRATIS FRAGT
Collagenpulver - kåret til bedste collagen i 2023
ANTI-WRINKLE Classic Collagenpulver

Hos Copenhagen Health kan du købe 100% hydrolyseret collagen (bovine), tilsat vitamin C. Med pakken får du 2x 90-dages pakker, som samlet holder i 180 dage og du får dermed 2540 mg. collagen dagligt. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud, samt støtter et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse. Collagen reducerer rynkedybder og fine liner. Vi har dansk rådgivning og service, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have nogle spørgsmål til vores collagenpulver. Vores collagenpulver blev kåret til bedste collagenpulver i 2023 og har de bedste betingelser for optagelse i kroppen med en Da (Dalton) på blot 2000.

Bibehold dit collagen niveau

Collagen er et naturligt forekommende protein, som findes naturligt i vores kroppe. Fra 25-års alderen falder vores collagenniveau i kroppen, da kroppen stopper med at producere proteinet i samme grad. Vores hud kan indeholde op til 78% collagen, men når vi runder de 25 år, så falder niveauet årligt med 1-2 % resten af vores liv og herved dannes bl.a. rynker, linjer m.v.

Collagen er også kendt som “kroppens lim” og er vigtigt, hvis man ønsker at holde rynkerne væk, samt øge elasticitet i huden. Vores hud skades bl.a. af påvirkninger som sol, forurening, usund kost og rygning.

Har du behov for hjælp omkring vores collagenpulver
Her hos Copenhagen Health forhandler vi både classic collagenpulver (bovine) og Marine Collagen. Har du spørgsmål eller behov for vejledning til vores produkter, så kontakt os gerne:
Telefon: 9119 9228 (9-17)
Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi oplever høj efterspørgsel og svarer normalt indenfor 12 timer)
kr. 199 Fordelspakken kr. 199 pr. periode 86 dage

100% hydrolyseret rent Collagen (Bovine) pulver, Vitamin-C (L-ascorbinsyre).

Nettovægt: 228 gram (90 dage X 2 bøtter = 180 dages forbrug)

Tilsætningsstoffer: Ingen!

Anbefalet daglig dosis: En strøget måleske (medfølger) 2500 mg collagen dagligt + Vitamin-C (40mg) i alt 2540 mg.

Smag: Neutral.

Anvendelse: Brug et tørt glas, hæld pulveret i, påfyld derefter vand og lad stå. Med Classic Collagens hurtige opløsning og milde og autentiske smag kan du nemt både opløse pulveret i en valgfri drikkevare, drysse det ud over maden eller opløse det i the eller kaffe. Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost samt livsstil.

Nyttig info:

  • 100% hydrolyseret rent Collagen (bovine)
  • Klinisk testet
  • Opløses straks i vand
  • Tilsat C-vitamin
  • Neutral smag
  • > 90% protein – 0% fedt
  • Da: 2000
  • Kan reducerer rynker og fine linjer
  • Fri for tilsætningsstoffer, bindemidler, fyldstoffer og sødemidler