Classic Collagen 45 dage

kr. 139 Fordelspakken kr. 109 pr. periode 40 dage

Fragt 30,- gratis fragt ved køb over 299,-
Fordelspakken giver fast lav pris og ingen binding.
Fordelspakken

Giver dig altid en lav pris og høj rabat, og uden nogen binding. Som et abonnement, hvor det næste produkt sendes nogle dage inden du løber tør, men med ekstra fordele, som adgang til at teste nye produkter, og blive udvalgt til vores produkt og testpanel.

ANTI-WRINKLE Classic Collagen

100% hydrolyseret collagen (bovine), tilsat vitamin C. 2540 mg. dagligt. Vitamin-C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud, samt støtte et normalt fungere immunforsvar og mindske træthed og udmattelse. Kan reducerer rynkedybde og fine liner. Dansk rådgivning og service. Bedste betingelser for optagelse med en Da på kun 2000.

Bibehold dit collagen niveau

Collagen er et naturligt forekommende protein, som findes naturligt i vores kroppe. Fra 25-års alderen falder vores collagenniveau i kroppen. Vores hud kan indeholde op til 78% Collagen, men når vi runder de 25 år, så falder niveauet årligt med 1-2 % resten af vores liv og herved dannes bl.a. rynker, m.v.

Collagen er også kendt som kroppens lim og er vigtigt hvis man ønsker at holde rynkerne væk, samt vægte elasticitet i huden. Vores hud skades bl.a. af påvirkninger som sol, forurening, usund kost og rygning.

Har du behov for hjælp omkring vores collagen pulver
Har du spørgsmål eller behov for vejledning så kontakt os gerne:
Telefon: 9119 9228 (9-17)
Mail: info@copenhagenhealth.dk (vi svarer normalt indenfor 3 timer)

100% hydrolyseret rent collagenpulver (Bovine), Vitamin-C (L-ascorbinsyre).

Nettovægt: 114 gram

Tilsætningsstoffer: Ingen!

Anbefalet daglig dosis: En strøget måleske (medfølger) 2.5 gram Collagen + Vitamin-C (40mg) i alt 2.54 gram.

Anvendelse: Brug et tørt glas, hæld pulveret i, påfyld derefter vand. Vent 5 sekunder og drik. Med Classic Kollagens hurtige opløsning og neutrale smag kan du nemt både opløse pulveret i en valgfri drikkevare, drysse det ud over maden eller opløse det i the eller kaffe. Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost samt livstil – ej heller medicin. Opbevares uden for små børns rækkevidde

Smag: Neutral.

Lignende produkter