Jeanette Ottesen

Søvn, vand, sund kost og collagen

Verdensmester, europamester og Copenhagen Health ambassadør Jeanette Ottesen fire simple skønhedstips til alle, der vil holde huden smuk, smidig og stærk. Rigelig søvn, godt med vand, sund kost og kvalitetscollagen.

20-25 timers jernhård træning, småbørnsforælder, familie, venner. Det kan sikkert tage pusten fra de fleste. Jeanette er nu 33 år og står overfor sit femte og sidste OL. Hvordan kan hun i en supertravl hverdag holde sig frisk og stærk?

”Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at det nu tager længere tid at restituere efter min træning, og klorvandet er utrolig hårdt for huden. Derfor er livsstilen så utrolig vigtig. Jeg sørger for at slutte min træning kl 15.30, så der er plads til familien. Jeg spiser sundt, drikker meget vand, får rigeligt med søvn og så tager jeg collagen fra Copenhagen Health for at beskytte min hud mod for tidlig aldring”, siger Jeanette.

Overskud til smil

Resultatet af Jeanettes livsstil kan vi alle se, når vi tænder for fjernsynet. Når kameraerne panorerer over startskamlerne og fanger Jeanette, ser vi en dybt koncentreret, smuk kvindelig atlet, som ofte har overskud til et smil til seerne hjemme i stuerne. Hendes hud ser ud som hende. Stæk, smidig og smuk. Uden synlige udfordringer. Hvorfor så collagen?

Jeanette forebygger!

”Jeg tager collagen fra Copenhagen Health for at forebygge aldringsprocessen. Collagenets kvalitet afspejler sig i, hvor meget og hvor hurtigt det optages i kroppen. Her er Copenhagen Healths produkter med helt fremme. Ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Min hud omkring øjnene og munden kan godt se træt ud, og jeg glæder mig til at følge min huds udvikling de næste tre-seks måneder”, fortæller verdensmesteren, der sjældent går med make-up i hverdagen og trives allerbedst i afslappet (trænings)tøj.

Jeanette Ottesen har tidligere brugt collagen, og ved at det virker. Copenhagen Healths collagens særlige egenskaber gør huden endnu stærkere og smukkere. Om du vil forebygge som Jeanette eller synligt gøre ansigtsrynkerne mindre dybe med garanti på få måneder.

Alle kan være med

Jeg har intet imod at blive forbundet med Copenhagen Health. Produktet er godt, det virker og folkene bag projektet er ærlige og ambitiøse. Jeg tror, at collagen-bølgen først lige er startet.

”Samtidig har folkene bag Copenhagen Health valgt at prissætte kvalitetscollagenet, så alle kan være med. Skønhed og styrke skal ikke være forbeholdt de få. Copenhagen Health gør op med forestillingen om, at man skal købe sig fattig i kosttilskud for at bevare sit udseende. Det synes jeg rigtig godt om”, siger Jeanette Ottesen.

Både Jeannettes mor og hendes veninder har brugt collagen tidligere, men de er alle sprunget fra på grund af prisen. De havde ikke lyst til at betale 300-500 kr. om måneden for collagenet. Med Copenhagen Healths nye kvalitetscollagen, kan de komme i gang igen og gøre noget godt for deres hud, hår og negle i hverdagen uden at købe sig fattige.

Udover prisen har Jeanette Ottesen også bidt mærke i den stil, som Copenhagen Health har valgt at bruge til at markedsføre sine produkter.

”Kosttilskud har det jo med at ligne medicin. Copenhagen Health har en ambition om at gøre produkterne så pæne at se på, at man ikke har noget imod at lade produkterne så fremme på bordet. Det er en lille detalje, som er godt set, og som sandsynligvis vil fjerne nogle af de fordomme, som folk kan have om kosttilskud”, mener verdensstjernen.

Et naturligt produkt

Når man som idrætskvinde ”låner” sit ansigt til et produkt, vil nogen nok være nervøse for, hvordan resten af Danmark opfatter det, når ens ansigt dukker op på sociale medier og i fysiske butikker. Det har Jeanette Ottesen det helt fint med.

Jeg har intet imod at blive forbundet med Copenhagen Health. Produktet er godt, det virker og folkene bag projektet er ærlige og ambitiøse. Jeg tror, at collagen-bølgen først lige er startet. Mange vil få øjnene op for Copenhagen Healths produkter, fordi de har en målelig effekt, og fordi vi taler om et naturligt produkt.

Collagen som styrker hår, hud og negle fra Copenhagen Health - Jeanette Ottesen, OL svømmer, atlet og mor

Møder fremtiden med åbne arme

Jeg vil også gerne vise verden, at jeg kan meget mere end at svømme, når elitekarrieren er ovre, og Copenhagen Health er en god partner i denne forbindelse.
Jeanette Ottesen ved stadig ikke præcis, hvordan livet skal forme sig, når hun kravler op af bassinet for sidste gang som elitesvømmer. Men en mulighed er at bevæge sig bag de kameraerne, som i 20 år har fulgt hendes elegante svømmetag i 50 meter bassinet.

”Jeg kan godt forestille mig at lave TV. Ikke som sportsvært, men gerne i underholdningsafdelingen. Jeg har været i eliteidræt siden jeg var 13 år, så jeg vil gerne prøve mig af i nogle andre rammer. Ikke nødvendigvis som vært, for alt bag facaden interesserer mig”, siger Jeanette

Jeanette bag facaden

Jeanette Ottesen er Danmarks mest vindende atlet med 53 internationale medaljer. Hun har både været verdensmester og europamester. Hendes favoritdiscipliner er butterfly og fri.

I sommeren 2021 deltager hun i sit femte OL (hvis hun kvalificerer sig) Hun OL debuterede i 2004 som 16-årig I Athen. I dag deler Jeanette sin tid mellem svømmetræningen i Farum, familien og sit ambassadørarbejde for Copenhagen Health.

Hun er gift med sin træner Marco, som selv er tidligere elitesvømmer. Sammen har de datteren Billie-Mai på tre år.

Collagen Classic
Collagenet, der gør forskellen

Ingen tilsætningsstoffer. Kun skønhed og styrke til huden og kroppen.

Skal du til at prøve collagen? Så er Collagen Classic lige noget for dig. Du får collagen til 45 dage i en smuk bøtte, som pynter på bordet. Så du har nok til at se resultaterne komme. Rynkerne bliver mindre dybe, huden mere spændstig, og du bliver gladere dag for dag.