Søvn, vand, sund kost og collagen

Søvn, vand, sund kost og collagen
Verdensmester, europamester og Copenhagen Health-ambassadør Jeanette Ottesens fire simple skønhedstips til alle, der vil holde huden smuk, smidig og stærk. Rigelig søvn, godt med vand, sund kost og kvalitetscollagen.

Bernhård træning, småbørnsforælder, familie, venner. Det kan sikkert tage pusten fra de fleste. Jeanette er nu 33 år og har lige deltaget i sit femte og sidste OL. Hvordan kan hun i en supertravl hverdag holde sig frisk og stærk?

”Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at det nu tager længere tid at restituere efter min træning, og klorvandet har været utrolig hårdt for huden. Derfor er livsstilen så utrolig vigtig. Da jeg trænede op til OL, sørgede jeg for at slutte min træning kl 15.30, så der var plads til familien. Jeg spiser sundt, drikker meget vand, får rigeligt med søvn, og så tager jeg collagen fra Copenhagen Health for at sikre smidigheden i min hud”, siger Jeanette.

Overskud til smil

Resultatet af Jeanettes livsstil kan vi alle se, når vi tænder for fjernsynet. Når kameraerne fanger Jeanette, ser vi en smuk kvindelig atlet, som ofte sender et smil til seerne hjemme i stuerne. Hendes hud ser ud som hende. Stæk, smidig og smuk. Uden synlige udfordringer. Hvorfor så collagen?

Jeanette forebygger!

”Jeg tager collagen fra Copenhagen Health for sikre smidigheden i min hud i det lange løb. Collagenets kvalitet afspejler sig i, hvor meget og hvor hurtigt det optages i kroppen. Her er Copenhagen Healths produkter med helt fremme. Ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Min hud omkring øjnene og munden kan godt se træt ud, og jeg glæder mig til at følge min huds udvikling”, fortæller verdensmesteren, der sjældent går med make-up i hverdagen og trives allerbedst i afslappet (trænings)tøj.

Jeanette Ottesen har tidligere brugt collagen og ved, at det virker. Copenhagen Healths collagens særlige egenskaber gør huden endnu stærkere og smukkere. Om du vil forebygge som Jeanette eller synligt gøre ansigtsrynkerne mindre dybe med garanti på få måneder.

Alle kan være med

”Samtidig har folkene bag Copenhagen Health valgt at prissætte kvalitetscollagenet, så alle kan være med. Skønhed og smidig hud skal ikke være forbeholdt de få. Copenhagen Health gør op med forestillingen om, at man skal købe sig fattig i kosttilskud for at bevare sit udseende. Det synes jeg rigtig godt om”, siger Jeanette Ottesen.

Møder fremtiden med åbne arme

”Jeg vil også gerne vise verden, at jeg kan meget mere end at svømme, nu da elitekarrieren er ovre. Copenhagen Health er en god partner i den forbindelse”
Jeanette Ottesen ved stadig ikke præcis, hvordan livet skal forme sig, da hun nu er kravlet op af bassinet for sidste gang som elitesvømmer. Men én mulighed er at bevæge sig bag de kameraer, som i 20 år har fulgt hendes elegante svømmetag i 50 meter bassinet.

”Jeg kan godt forestille mig at lave TV. Ikke som sportsvært, men gerne i underholdningsafdelingen. Jeg har været i eliteidræt siden, jeg var 13 år, så jeg vil gerne prøve mig af i nogle andre rammer. Ikke nødvendigvis som vært, for alt bag facaden interesserer mig”, siger Jeanette

Hverdagen kræver sin kvinde. Huden kræver collagen
Det er ikke småting, som du udsætter din hud for i en fortravlet hverdag.  Heldigvis kan du forebygge mange af problemerne med et glas vand og kvalitetscollagen fra Copenhagen Health.

I en stresset hverdag jonglerer du mellem job, familie, venner og motion. Huden bliver let taberen, fordi det er svært at skabe plads til det hele, og få enderne til at mødes. Derfor har vi skabt et unikt collagenprodukt til alle de danske kvinder, som gerne vil det hele og stadig have en skøn og smidig hud med fornyet glød.

Vi har udviklet et collagenprodukt, som optages hurtigere i kroppen end de fleste andre collagenprodukter. Samtidig skal du ikke stå og vente på, at collagenet bliver opløst i vandet. Pulveret i glasset, vandet på pulveret, og straks er det klar til at blive drukket. Ikke om et minut. Men nu.

Copenhagen Healths collagenprodukt er som skabt til dig, der vil forebygge udviklingen af rynker og bevare huden smidig, glat og glansfuld.