Copenhagen Healths kundepanel

Går du op i dit udseende? Så kom med i Copenhagen Healths kundepanel og vær med til at udvikle verdens bedste hudprodukter

Som medlem i Copenhagen Healths kundepanel sidder du på allerforreste række, når vi skaber nye skønhedsprodukter for huden og kroppen. Du får mulighed for at præge udviklingen og sikre, at Copenhagen Healths produkter altid giver den bedst mulige effekt. Sammen med de andre medlemmer skal du teste vores produkter,  vurdere kvaliteten, stille forslag til forbedringer og hjælpe os med dokumentere kvaliteten.
I Copenhagen Health læner vi os op ad anerkendt forskning. Det vil vi også gøre sammen med dig i vores kundepanel.
Du bliver end del af et skønhedsunivers med masser af oplevelser, som kilder din nysgerrighed og styrker din krop.
Contact Us

Skal din hud, dit hår og dine negle have det bedste af det bedste?

Collagen er et protein, som kroppen bruger til genopbygning. Vi har styrket optaget ved at tilføje C-vitamin, så du får:

  • mindre og færre ansigtsrynker
  • en mere spændstig og stærk hud
  • stærke negle og glansfuldt hår
  • stærke knogler og et stærkt bindevæv
  • en bedre sårheling

Classic Collagen

Collagenet, der gør forskellen

Skal du til at prøve collagen? Så er Classic Collagen lige noget for dig.  Du får collagen til 45 dage i en smuk bøtte, som pynter på bordet. Så du har nok til at se resultaterne komme. Rynkerne bliver mindre dybe, huden mere spændstig, og du bliver gladere dag for dag.

Ingen tilsætningsstoffer. Kun skønhed og styrke til huden og kroppen.

Marine Collagen

Kompromisløs kvalitet i den smukkeste indpakning

Det er Marine Collagen fra Copenhagen Health.

De bedste komponenter i en unik formel. Vores Marine Collagen er for dig, der vil have det bedste, som markedet kan byde på. Marine Collagen gør en stor forskel for dig, din hud og din krop. Ikke bare i dag og i morgen, men hele livet.

Hvordan Jeanette holder sig stærk og frisk i en supertravl hverdag?

Som mor, superatlet, familiemenneske og OL-deltager ved Jeanette bedre end de fleste, hvor vigtigt det er at planlægge. Hvis Jeanette også skal passe sin hud og sit udseende i sin hverdag har hun brug for faste rutiner.

Derfor står collagen fra Copenhagen Health på sin faste plads på familiens morgenbord. Jeanette starter dagen med collagen i et glas koldt vand. Så er hendes hud parat til aflevering af datteren, jernhård træning i 50-meter bassinet og samvær med familien og vennerne.

Jeanettes træning styrker hendes muskler og teknik. Collagen fra Copenhagen Health styrker hendes hud og forebygger tab af smidighed og rynker.