DIT EKSTRA BOOST​

JEANETTE OTTESEN
Dit collagen boost

Collagen er ikke kun vigtigt for din hud. Med collagen fra Copenhagen Health bliver dit hår både stærkere og mere glansfuldt og dine negle flottere og mere modstandsdygtige.  Det skyldes, at collagen er en stor del af kroppens naturlige ”byggemateriale”, da 1/3 af dine naturlige proteiner i kroppen er collagen. 

Falder fra 25-års alderen
Alt i alt er collagen utrolig vigtigt for dig, din krop og dit velbefindende.

Udfordringen er, at kroppen producerer mindre og mindre collagen, jo ældre du bliver. Fra 25-års alderen og frem mister vi faktisk 1-2% naturligt collagen om året.

Heldigvis viser videnskaben vejen. Over 180 videnskabelige undersøgelser viser nemlig, at du kan mindske dit tab af collagen og styrke huden, håret og neglene ved at indtage kvalitetscollagen. Vi siger med vilje ”kvalitetscollagen”. For der ER forskel og mange faldgrupper. Dem bør du kende.

Optages endnu hurtigere
En af de vigtigste egenskaber ved vores collagen er, at det er 100% rent og kommer i hydrolyseret form, så det let optages i kroppen. Mange videnskabelige undersøgelser viser, at du skal indtage 2,5 gram per dag af bovine (vores Classic Collagen) og 4 gram Marine (vores marine Collagen) for at opnå den ønskede maksimale effekt til huden.

Vores produkter består af 100% bioaktive, hydrolyserede collagenpeptider med en kDa på mellem 1000 og 3000, hvilket sikrer en god og hurtig optagelse i kroppen. Det lyder som en biologitime. Men det betyder blot, at Copenhagen Healths collagen opdeler sig i molekyler, så det bliver lettere for blodet at absorbere, og du dermed får bedre og hurtigere resultater.

Vi har også tilsat vitamin C til vores collagen, som er med til at opretholde immunforsvaret. Altså, får du kun det bedre af det bedste med produkterne fra Copenhagen Health. 

Tag et glas vand med collagen fra Copenhagen Health hver morgen, så du er klar til hverdagens grimasser.

Skal du til at prøve collagen? Så er Collagen Classic lige noget for dig. Du får collagen til 45 dage i en smuk bøtte, som pynter på bordet.

Med Classic Collagen kan du virkelig se resultaterne komme. Rynkerne bliver mindre dybe, huden mere spændstig, og du bliver gladere dag for dag.

Ingen tilsætningsstoffer. Kun indre og ydre skønhed.