Jeanette Ottesen

Collagen booster
hele din krop

Collagen er ikke kun vigtigt for din hud.  Dit hår og negle bliver stærkere, og du styrker knogler, ledbånd, brusk, muskler og bindevæv. For bare at nævne nogle af de vigtigste områder, hvor collagen har en hovedrolle i din krop.  Tag et glas vand med collagen fra Copenhagen Health hver morgen. Så er din krop bedre rustet og klar til en ny dag.

Hvis du lever et aktivt liv, så stiller det krav til din krop. Samtidig kan ingen af os løbe fra alderen. Og så alligevel. For med Collagen fra Copenhagen Health hjælper du din krop til at bevare den vigtige collagen og dermed beskytte både dit indre og dit ydre.

Collagen er et protein. Faktisk det protein som vi har mest af i kroppen. En tredjedel af al kroppens protein for at være mere præcis.

Kroppens “byggemateriale”

Collagen er et ”byggemateriale” som øger knoglernes massefylde, så de ikke bliver skrøbelige før tid. Collagenet styrker og smidiggør dit bindevæv, som bl.a. holder musklerne fast til knoglerne. Samtidig styrker proteinet strukturen i musklerne, så de bliver stærkere. Ledbåndene, som støtter f.eks. dine knæ, bliver også styrket og mere fleksible, når de har tilstrækkeligt med collagen.

Forskningen indikerer også, at collagen er medvirkende til at danne brusk, så du kan bekæmpe slidgigt. Vores blodkar bliver også styrket af collagen, så de kan holde til at sende blodet rundt i kroppen.

Sidst, men ikke mindst, spiller collagen også en vigtig rolle i sårheling.  Når du har fået et sår, laver collagenet en struktur, der lukker såret.

Collagen som styrker hår, hud og negle fra Copenhagen Health - Jeanette Ottesen, OL svømmer, atlet og mor

Falder fra 25-års alderen

Alt i alt er collagen bare vigtigt for dig, din krop og dit velbefindende.

Udfordringen er, at kroppen producerer mindre og mindre collagen, jo ældre du bliver. Fra 25-års alderen og frem mister vi desværre mere og mere collagen.

Heldigvis viser videnskaben vejen. Over 180 videnskabelige undersøgelser viser nemlig, at du kan mindske dit tab af collagen og styrke huden, håret og kroppen ved at indtage et kvalitetscollagen. Vi siger med vilje ”kvalitetscollagen”. For der ER forskel og mange faldgrupper. Dem bør du kende.

Optages endnu hurtigere

En af de vigtigste egenskaber ved vores collagen er, at det er 100% rent og kommer i hydrolysret form, så det let optages i kroppen. Mange videnskabelige undersøgelser viser, at du skal indtage 2,5 gram per dag af bovine (vores Classic Collagen) & 4 gram Marine (vores marine Collagen) for at opnå den ønskede maksimale effekt til huden.

Copenhagen Healths produkter består af 100% bioaktive, hydrolyserede collagenpeptider med en dKa på mellem 1000 & 3000. Det sikrer en god og hurtig optagelse i kroppen. Det lyder som en biologitime. Men det betyder blot, at Copenhagen Healths collagen opdeler sig i molekyler, så det bliver lettere for blodet at absorbere, og du dermed får bedre og hurtigere resultater.

Vi har også tilsat vitamin C til vores collagen. Og med god grund. For vitamin C gør det endnu lettere for kroppen at absorbere collagenet. Vitamin C er meget vigtigt for vores krop og styrker f.eks. vores immunforsvar.

Giv din hud og din krop et fortjent løft med collagen fra Copenhagen Health.

Skal du til at prøve collagen? Så er Collagen Classic lige noget for dig. Du får collagen til 45 dage i en smuk bøtte, som pynter på bordet.

Så du har nok til at se resultaterne komme. Rynkerne bliver mindre dybe, huden mere spændstig, og du bliver gladere dag for dag.

Ingen tilsætningsstoffer. Kun skønhed og styrke til huden og kroppen.