Hvorfor skal jeg vælge produkter fra Copenhagen Health?

Hos os er du sikret høj kvalitet, den bedste mulighed for optagelse, smagsneutrale produkter, og markedets bredeste udbud.

Når du vælger collagen produkter fra Copenhagen Health, er du sikret den højeste kvalitet på markedet, bedste mulighed for optagelse, men også smagsneutrale produkter, og ikke mindst markedets bredeste udbud.

Vigtigst af alt er, at vi altid tilbyder attraktive priser, så du ikke betaler en dyr abonnementspris for dit collagen.

Collagen fra Copenhagen Health:

  • Klinisk & dermatologisk testet
  • Maksimal optagelse med lav DA på maksimalt 2000
  • Markedets bedste priser og et bredt udvalg af produkter med Collagen
  • Dansk rådgivning og vejledning både på telefon og mail
  • Marine & bovine Collagen
  • Specielle collagen produkter
  • Fokusere på bæredygtighed
  • Produkterne tilbydes både online på vores hjemmeside eller hos vores udvalgte forhandlere, som inkluderer online og fysiske Apotekere, Matas, Med24, Helsebixen, Normal m.fl.

Vi har på vores laboratorie alle typer af collagen på markedet, og der er ingen grund til at lade sig lokke til et dyrt produkt, for indkøbs- og produktionsprisen er den samme på de produkter som vi mener er bedst og lever op til vores høje standard i Danmark.

Produkterne bidrager bl.a. til øget elasticitet i huden, som udmærkes ved at huden glattes mere ud, og mindsker rynker og fine linier. 

Studier viser at rynker kan reduceres med op til 49 % ved at indtage collagen, da hudens elasticitet styrkes indefra, samt du giver din krop et godt tilskud ved det daglige indtag.

Vores produkter er designet til at stå hos dig / fremme / på dit køkkenbord / badeværelse – hvor end det måtte placeres for du let kan inddrage det i din dagligdag og denne rutine er vigtig, for det er nemt at glemme sit daglige tilskud, hvis det ikke gøres til en rutine eller god vane.

Bæredygtigt emballage
Vores emballage kan bruges til genbrugsplast eller du kan anvende den igen til et andet formål.