Marine collagen
I vores Marine Collagen benytter vi fiskene Tilapia og Pangasius, som begge indgår i et 360 graders økosystem, grundet deres lave kDa og nemme optagelse.
Vi har også valgt at tilbyde en MSC-certificeret marinecollagen fra vildtfanget og bæredygtigt fiskeri.
Collagen type
Collagen fra fisk, eller marine collagen er altid type 1 collagen.
Smag
Vores marine collagen har en neutral smag, hvorfor det let kan blandes med vand, kaffe, the og/eller drysses eller blandes i maden.
Bemærk:
Collagenet kan tåle op til 120 grader uden det skades, men f.eks. C-vitamin er ikke glad for temperaturer + 70 grader.
Vær derfor opmærksom på at lade kaffe eller te afkøle lidt, inden det opblandes med collagenet.
Anvendelse
- Tag én eller to strøget måleske/er dagligt efter behov – Måleskeen medfølger i bøtten til hvert produkt.
- Hæld pulveret i en valgfri drikkevare eller drys collagen over maden.
Ved brug af et glas er det vigtigt at huske at glasset skal være helt tørt – eller kan der forekomme klumper eller der skal omrøres. - Hæld kollagenet i det tørre glas eller kop og tilsat vand, og det opløses på 2-3 sekunder.
Nu kan du nyde dit daglige indtag af collagen.