Marine collagen

I vores Marine Collagen benytter vi fiskene Tilapia og Pangasius, som begge indgår i et 360 graders økosystem, grundet deres lave kDa og nemme optagelse.

Vi har også valgt at tilbyde en MSC-certificeret marinecollagen fra vildtfanget og bæredygtigt fiskeri. 

Collagen type
Collagen fra fisk, eller marine collagen er altid type 1 collagen.

Smag
Vores marine collagen har en neutral smag, hvorfor det let kan blandes med vand, kaffe, the og/eller drysses eller blandes i maden.

Bemærk:
Collagenet kan tåle op til 120 grader uden det skades, men f.eks. C-vitamin er ikke glad for temperaturer + 70 grader.
Vær derfor opmærksom på at lade kaffe eller te afkøle lidt, inden det opblandes med collagenet.

 Anvendelse

  • Tag én eller to strøget måleske/er dagligt efter behov – Måleskeen medfølger i bøtten til hvert produkt.
  • Hæld pulveret i en valgfri drikkevare eller drys collagen over maden.
    Ved brug af et glas er det vigtigt at huske at glasset skal være helt tørt – eller kan der forekomme klumper eller der skal omrøres.
  • Hæld kollagenet i det tørre glas eller kop og tilsat vand, og det opløses på 2-3 sekunder.

Nu kan du nyde dit daglige indtag af collagen.