Hvad er forskellen på Classic Collagen og Marine Collagen?

Den hurtigste måde at forklare forskellen er..

Den primære forskel mellem marine collagen og bovine (Collagen+) collagen ligger i deres kilder. Vores marine collagen består af 100% bioaktive collagenpeptider, der udvindes fra fiskeskind, mens vores bovine collagen er udvundet fra kvægskind. Begge typer collagen er af højeste kvalitet, rene og hydrolyserede collagenpeptider, der er velegnede til daglig indtagelse.

Udover kildens forskel er der også nogle yderligere parametre, der adskiller dem:

Smag:

Vores collagenprodukter har en neutral smag. Det skal dog bemærkes, at smag er individuel, og derfor arbejder vi på at tilbyde flere smagsvarianter og produkttyper for at imødekomme forskellige præferencer.

Aminosyreprofil:

Fra efteråret vil du kunne se den individuelle aminosyreprofil for hvert produkt, når du handler hos os. Dette vil give dig mulighed for at få en bedre forståelse af, hvilke aminosyrer der er til stede i hvert collagenprodukt.

Kollagentyper:

Marine collagen består udelukkende af type 1 kollagen, der er den mest almindelige collagentype i vores hud. På den anden side indeholder bovine collagen typisk 90% type 1 collagen og 10% type 3 collagen.

Det er værd at bemærke, at marine collagen i udgangspunktet indeholder mere af den collagentype, der findes mest i vores egen hud. Dette gør marine collagen til et populært valg for dem, der ønsker at styrke og forbedre særligt ens hud.

Uanset om du vælger marine eller bovine collagen, vil begge typer bidrage til at forbedre hudens elasticitet, reducere rynker og fine linier.

Det er vigtigt at vælge den collagentype, der bedst passer til dine behov og præferencer. Ved at inkludere collagen i din daglige rutine kan du opleve mere glød i ansigtet, reducering af kløfter, rynker og fine linier, samt mange andre benefits, når man ser på hvad vores kunder har oplevet og fortæller om.