ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN

Marine Collagen (fisk) er den collagen type som minder mest om vores egen. Denne Collagen er 100% hydrolyseret med markedets laveste Da på kun 1500 og tilsat vitamin-C

Hvad er marine collagen?

Hvad er forskellen egentligt på marine collagen og bovine collagen? Den store forskel der er mellem de to typer collagen, er at marine collagen er den type collagen der minder mest om vores egen. Marine collagen kommer fra fisk, og udvindes som collagen pulver, som kan bruges som kosttilskud til din hud. Da op til 80% af vores hud består af collagen – betyder det at collagen er det protein, som vi har mest af i kroppen. Når vi bliver 25 år gamle, begynder collagenen i huden at aftage, faktisk med 1-2% årligt. Dette betyder at vi får rynker og mindre elastisk hud. Marine collagen hjælper derfor på bibeholde collagenen i huden og hjælpe dig til en glattere hud, mere elastisitek og færre dybe rynker.

ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN

Marine Collagen er 100% hydrolyseret og med vitamin-C

Marine Collagen (fisk) en den collagen type som minder mest om vores egen. Denne Collagen er 100% hydrolyseret med markedets laveste Da på kun 1500 og tilsat vitamin-C Det er vigtigt med en lav kDa, da dette betyder det er lettere for din krop at optage collagenen. Derfor går vi hos Copenhagen Health meget op i at levere det bedst mulige produkt, så du får det bedst mulige resultat.

Vi er en dansk producent med bæredygtig produktion og benytter os af de bedste råvarer med emballager af genbrugsplast.

INGREDIENSER

Hydrolyseret Marine (fisk) Collagen pulver, collagen peptider, Vitamin-C (L-ascorbinsyre)

Nettovægt: 121 gram (30 dage)
Tilsætningsstoffer: Ingen! 
Anbefalet daglig dosis: Et strøget mål (4 gram) dagligt. Opløses straks i et glas vand, kaffe, te eller lign. Eller strøs på maden.

Smag: Mild

Find den type collagen pulver der passer dig.

Om du er interesseret i den klassiske, marine eller leder efter 30, 45, 60 eller 90 dages produkter.

 • Udsalg!

  Kombi Collagen pakke (unik)

  kr. 408
 • Udsalg! Marine Kollagen pulver pakke
 • Udsalg!
 • Classic Collagen 45 dage

  Classic Collagen 45 dage

  kr. 139
  Fordelspakken kr. 109
  pr. periode 40 dage

Venskab kræver pasning,
det gælder også min hud

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Hvordan kan Jeanette, i en supertravl hverdag, holde sig frisk og skøn med marine collagen?

Hvad bringer fremtiden for en elitesvømmer, der altid har haft fokus på sin sunde krop og livsstil?

Jeg vil gerne vise verden, at jeg kan meget mere end at svømme, nu da elitekarrieren er ovre. Copenhagen Health er en god partner i denne forbindelse. Collagen er både til for at hjælpe min hud, mit immunforsvar men også for at mindske træthed og udmattelse. Med Copenhagen Health’s Marine Collagen får jeg netop de nødvendige tilskud af collagen og med den laveste kDa på markedet, sikre jeg en optimal optagelse. der er en stor del af kroppens naturlige “byggemateriale”.

"Derfor drikker jeg collagen hver dag"

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Afspil video om Collagen pulver - jeanette ottesen

Collagen spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen er et protein, som er en naturlig del af vores krop og hud. Faktisk udgør collagen 1/3 af alle proteinerne i kroppen. Det kaldes også for kroppens lim og byggesten. Fra omkring 25-års alderen falder kroppens naturlige collagen-niveau med 1-2% om året. Det kan være en udfordring, da kroppen har brug for collagen til at holde f.eks. huden glattere og mere spændstig.  

Læs mere

Der er udført mere end 181 internationale videnskabelige studier, som understøtter de gode egenskaber ved collagen. Som den første collagenproducent i Danmark planlægger vi at gennemføre studier af vores produkters virkning. Dog skal det bemærkes, at vi som mennesker er forskellige og dermed kan f.eks. optagelse af collagen også varierer fra person til person. 

Læs mere

Nej, collagen er ikke et quickfix. Du skal være tålmodig og samtidig huske, at en sund og varieret kost samt en god nattesøvn og rigeligt med væske støtter virkningen. En god idé er at gøre dit indtag af collagen til en vane. Du kan f.eks. starte din morgen med et glas vand og din daglige dosis af collagen til din morgenmad. 

Læs mere

Den hurtigste måde at forklare forskellen er, at vores Classic er udvundet af bovine (skindet fra kvæg), som er det mest almindelige collagen på det danske marked. Vores Marine Collagen er udvundet af fiskeskind, hvor hele fisken bruges i et økosystem, så intet går til spilde. Marine Collagen har en lavere kDa, bærer mere fugt og er kendt som det bedste produkt i collagen-verden.

Læs mere

Vores seneste produkt er udviklet i samarbejde med vores testpanel. Kalk, D-vitamin og collagen er nogle af de mest solgte produkter inden for vitaminer og mineraler i Danmark. Vi har derfor valgt at samle alle tre elementer i et produkt. Kalk opløses normalt meget langsomt. Derfor har vi valgt en kalk-type, der er udtrukket fra alger, og som derfor opløses med det samme og skaber den mest indbydende hvide farve blandet op med vand. Det er nemt og hurtigt at indtage og er derfor særligt et produkt for dem, som ikke kan synke tabletter.  

Læs mere

Du skal indtage de anviste mængder på produktet og altid følge anvisningerne. Der følger altid en måleske med i hver bøtte, som kan være gemt i pulveret efter transport. 

Hvem er Copenhagen Health ApS 

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk

Læs mere

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk.

Læs mere

Vi anbefaler altid, at du følger de givne vejledninger på produkterne.

Læs mere

Du kan roligt indtage collagen både under graviditet og amning. Vores produkter er helt fri for tilsætningsstoffer. Vores Marine og vores Classic Collagen indeholder kun 100% rent collagen og vitamin C. Vores Kalk + D-vitamin + Collagen indeholder kun det, som produktteksten nævner. Er du i tvivl om, hvad der gælder for din specifikke situation, skal du altid kontakte egen læge for råd og vejledning.

Læs mere

Nej, vores collagen er helt fri for tilsætningsstoffer, sukker, stivelse m.v. 

Læs mere

Find din lokale forhandler af
Copenhagen Health Collagen

Vi er helt sikkert tæt på dig. Få en oversigt her.

Bestil her, eller find din forhandler: