Marine collagen pulver

Marine Collagen kan vælges i en 4 md. pakke, eller til 60 dage.

 • Tilbud!

  Collagen Pro Edition (60 dage)

  kr. 300
  Fordelspakken kr. 379
  pr. periode 56 dage
 • Tilbud!

  Marine Collagen Pro Edition 60 dage

  kr. 319
  Fordelspakken kr. 399
  pr. periode 56 dage
 • Tilbud!

ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN

Marine Collagen (fisk) er den collagen type som minder mest om vores egen. Denne Collagen klinisk testet og neutral smag (NYHED) 100% hydrolyseret og med en Da på kun 2000 som sikrer optimal optagelse og tilsat vitamin-C.

Hvad er marine collagen?

Hvad er forskellen egentligt på marine collagen og bovine collagen? Den store forskel mellem de to typer collagen, er at marine collagen er den type collagen der minder mest om vores egen og kommer fra fisk, hvor bovine Collagen stammer fra kvæg. Op til 80% af vores hud består af collagen og betyder at collagen er det protein, som vi har mest af i hud og krop. Når vi bliver ca. 25 år gamle, begynder vores naturlige collagen niveau  i kroppen og huden at falde, faktisk med 1-2% årligt. Dette betyder bl.a. at vi danner rynker og får mindre elastisk hud. Marine collagen kan hjælpe med at bibeholde et højere collagen niveau i huden og kroppen og derved hjælpe dig til en glattere hud og færre dybe rynker, samt din krop får tilsvarende hjælp til at opretholde Kollagen niveauet som da vi var yngre. 

Marine Collagen for skønhed & krop

Marine Collagen med 100% bioaktive collagen peptider, 100% rent & hydrolyseret og tilsat vitamin-C

Marine Collagen (fisk) en den collagen type som minder mest om vores egen. Denne Collagen er 100% hydrolyseret med markedets laveste Da på kun 1500 og tilsat vitamin-C. Det er vigtigt med en lav Da, da dette betyder det er lettere for din krop at optage collagenet. Derfor går vi hos Copenhagen Health meget op i at levere det bedst mulige produkt, så du får det bedst mulige resultat.

Vi er en dansk producent som tænker bæredygtighed og benytter os af de bedste råvarer, samt emballage som kan benyttes til genbrugsplast.

INGREDIENSER

Hydrolyseret Marine (fisk) Collagen pulver, collagen peptider, Vitamin-C (L-ascorbinsyre)

Nettovægt: 124 gram (30 dage)
Tilsætningsstoffer: Ingen!  
Anbefalet daglig dosis: Et strøget mål (+4 gram) dagligt. Opløses straks i et glas vand, kaffe, te eller lign. Eller strøs på maden.

Smag: Neutral

Venskab kræver pasning,
det gælder også min hud

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Hvordan kan Jeanette, i en supertravl hverdag, holde sig frisk og skøn med marine collagen?

Hvad bringer fremtiden for en elitesvømmer, der altid har haft fokus på sin sunde krop og livsstil?

Jeg vil gerne vise verden, at jeg kan meget mere end at svømme, nu da elitekarrieren er ovre. Copenhagen Health er en god partner i denne forbindelse. Collagen er både til for at hjælpe min hud, mit immunforsvar men også for at mindske træthed og udmattelse. Med Copenhagen Health’s Marine Collagen får jeg netop de nødvendige tilskud af collagen og med den laveste kDa på markedet, sikrer jeg en optimal optagelse. der er en stor del af kroppens naturlige “byggemateriale”.

"Derfor drikker jeg marine collagen hver dag"

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Afspil video om Collagen pulver - jeanette ottesen

Marine Collagen spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen er et protein, som er en naturlig del af vores krop og hud. Faktisk udgør collagen 1/3 af alle proteinerne i kroppen. Det kaldes også for kroppens lim og byggesten. Fra omkring 25-års alderen falder kroppens naturlige collagen-niveau med 1-2% om året. Det kan være en udfordring, da kroppen har brug for collagen til at holde f.eks. huden glattere og mere spændstig. Derfor kan man tage ekstra collagen som kosttilskud for at opretholde collagenniveauet i kroppen.

Marine collagen er en type collagenprotein, der stammer fra fiskeskind, skæl og ben. Det ligner og fungerer ligesom andre typer collagen, men det er bæredygtigt, har høj biotilgængelighed og er mindre allergifremkaldende. Vores marine collagen pulver indeholder collagen fra ferskvandsfisk.

Læs mere

Der er udført mere end 181 internationale videnskabelige studier, som understøtter de gode egenskaber ved collagen. Som den første collagenproducent i Danmark planlægger vi at gennemføre studier af vores produkters virkning. Dog skal det bemærkes, at vi som mennesker er forskellige og dermed kan f.eks. optagelse af collagen også varierer fra person til person. 

Læs mere

Nej, collagen er ikke et quickfix. Du skal være tålmodig og samtidig huske, at en sund og varieret kost samt en god nattesøvn og rigeligt med væske støtter virkningen. En god idé er at gøre dit indtag af collagen til en vane. Du kan f.eks. starte din morgen med et glas vand og din daglige dosis af collagen til din morgenmad. 

Læs mere

Den hurtigste måde at forklare forskellen er, at vores Collagen+ er udvundet af bovine (skindet fra kvæg), som er det mest almindelige collagen på det danske marked. Vores Marine Collagen er udvundet af fiskeskind, hvor hele fisken bruges i et økosystem, så intet går til spilde. Marine Collagen har en lavere Da, bærer mere fugt og er kendt som det bedste produkt i collagen-verden.

Læs mere

Den hurtigste måde at forklare forskellen er, at vores Classic Collagen er udvundet af bovine (skindet fra kvæg), som er det mest almindelige collagen på det danske marked. Vores Marine Collagen er udvundet af fiskeskind, hvor hele fisken bruges i et økosystem, så intet går til spilde. Marine Collagen har en lavere kDa, bærer mere fugt og er kendt som det bedste produkt i collagen-verden.

Læs mere

Vores seneste produkt er udviklet i samarbejde med vores testpanel. Kalk, D-vitamin og collagen er nogle af de mest solgte produkter inden for vitaminer og mineraler i Danmark. Vi har derfor valgt at samle alle tre elementer i et produkt. Kalk opløses normalt meget langsomt. Derfor har vi valgt en kalk-type, der er udtrukket fra alger, og som derfor opløses med det samme og skaber den mest indbydende hvide farve blandet op med vand. Det er nemt og hurtigt at indtage og er derfor særligt et produkt for dem, som ikke kan synke tabletter.  

Læs mere

Du skal indtage de anviste mængder på produktet og altid følge anvisningerne. Der følger altid en måleske med i hver bøtte, som kan være gemt i pulveret efter transport. 

Hvem er Copenhagen Health ApS 

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk

Læs mere

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk.

Læs mere

Vi anbefaler altid, at du følger de givne vejledninger på produkterne.

Læs mere

Du kan roligt indtage collagen både under graviditet og amning. Vores produkter er helt fri for tilsætningsstoffer. Vores Marine og vores Classic Collagen indeholder kun 100% rent collagen og vitamin C. Vores Kalk + D-vitamin + Collagen indeholder kun det, som produktteksten nævner. Er du i tvivl om, hvad der gælder for din specifikke situation, skal du altid kontakte egen læge for råd og vejledning.

Læs mere

Nej, vores collagen er helt fri for tilsætningsstoffer, sukker, stivelse m.v. 

Læs mere

Find din lokale forhandler af Marine Collagen fra
Copenhagen Health

Vi er helt sikkert tæt på dig. Få en oversigt her.

Bestil her, eller find din forhandler: