ANTI-wrinkle Collagen

Classic Collagen - et produkt med bovint collagen tilsat vitamin-C. Et foretrukkent valg blandt mange grundet den attraktive pris og den mest smagsneutrale collagen

Hvad er collagen?

Collagen Type
Vores classic collagen kommer fra bovine (kvæg). Collagen fordelingen her udgør ca. 90% type 1 og 10% type 3 collagen.

Smag
Vores collagen har en neutral smag, hvorfor det let kan blandes med vand, kaffe, the og/eller drysses eller blandes i maden.

Bemærk: Collagenet kan tåle op til 120 grader uden det skades, men f.eks. C-vitamin er ikke glad for temperaturer + 70 grader.
Vær derfor opmærksom på at lade kaffe eller te afkøle lidt, inden det opblandes med collagenet.

Anvendelse

 • Tag én eller to strøget måleske dagligt efter behov – medfølger i hvert produkt.
 • Hæld pulveret i en valgfri drikkevare eller drys collagen over maden.
  Ved brug af et glas er det vigtigt at huske at glasset skal være helt tørt – eller kan der forekomme klumper eller der skal omrøres.
 • Hæld kollagenet i det tørre glas eller kop og tilsat vand, og det opløses på 2-3 sekunder.

Nu kan du nyde dit daglige indtag af collagen.

Hvad er Collagen?
Collagen, eller kollagen, udgør en vigtig del af vores hud.
Vores hudceller danner collagen, hvilket er er med til at opretholde bindevævet i huden og få huden til at forblive elastisk og fast.

Jo ældre vi bliver jo mindre collagen producerer kroppen selv. Faktisk mister vi allerede fra 25 års alderen 1-2% naturligt collagen om året. Dette betyder at vi med tiden udvikler rynker og får en mindre elastisk og fast hud. Derfor bliver collagen typisk forbundet med det at have en yngre og smuk hud.

Hos Copenhagen Health er vores største ønske, at kunne hjælpe med øget spændstighed, elasticitet i huden og derfor en glattere hud med færre dybe rynker.

ANTI-wrinkle Collagen

Produkter der giver din hud ekstra forkælelse i dagligdagen.

Collagen er et protein, som allerede er i vores krop. Med et dagligt tilskud af collagen pulver fra vores Classic Collagen og vitamin-C hjælper du kroppen med at danne collagen. Med Classic Collagen får du et kosttilskud der både hjælper til at holde huden ung og spændstig, men vitamin-C hjælper også dit immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse – så du er godt hjulpet i en travl hverdag.

Vores Classic Collagen – et produkt med bovint collagen tilsat vitamin-C og er en af vores kunde favoritter, da den både har en attraktiv pris og en smagsneutral collagen.

INGREDIENSER

Hydrolyseret Collagen pulver (bovine), collagen peptider, Vitamin-C (L-ascorbinsyre)

Nettovægt:
114 gram (45 dage)
Tilsætningsstoffer: Ingen! 
Anbefalet daglig dosis: Et strøget mål (2,5 gram) dagligt. Opløses straks i et glas vand, kaffe, te eller lign. Eller strøs på maden.

Smag: Neutral

Find det produkt der passer dig.

Om du er interesseret i den klassiske, marine eller leder efter 30, 45, 60 eller 90 dages produkter.

 • Tilbud!

  Collagen Pro Edition (60 dage)

  kr. 300
  Fordelspakken kr. 379
  pr. periode 56 dage
 • Tilbud!

  Marine Collagen Pro Edition 60 dage

  kr. 319
  Fordelspakken kr. 399
  pr. periode 56 dage
 • Tilbud!
 • Tilbud!
 • Tilbud!

  Collagen+ Pulver til 60 dage

  kr. 199
  Fordelspakken kr. 199
  pr. periode 56 dage
 • Marine Collagen+ Pulver til 60 dage

  kr. 298
  Fordelspakken kr. 215
  pr. periode 56 dage

Skønhed er noget
jeg drikker

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Hvordan kan Jeanette, i en supertravl hverdag, holde sig frisk og skøn?

Hvad bringer fremtiden for en elitesvømmer, der altid har haft fokus på sin sunde krop og livsstil?

Jeg vil gerne vise verden, at jeg kan meget mere end at svømme, nu da elitekarrieren er ovre. Copenhagen Health er en god partner i denne forbindelse. Collagen er både til for at hjælpe min hud, og min krop, men også c-vitaminet for at mindske træthed og udmattelse. Med Copenhagen Health’s Classic Collagen får jeg netop det nødvendige tilskud af collagen der er en stor del af kroppens naturlige “byggemateriale”.

"Derfor drikker jeg collagen hver dag"

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Afspil video om Collagen pulver - jeanette ottesen

Collagen spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen er et protein, som er en naturlig del af vores krop og hud. Faktisk udgør collagen 1/3 af alle proteinerne i kroppen. Det kaldes også for kroppens lim og byggesten. Fra omkring 25-års alderen falder kroppens naturlige collagen-niveau med 1-2% om året. Det kan være en udfordring, da kroppen har brug for collagen til at holde f.eks. huden glattere og mere spændstig.  

Læs mere

Der er udført mere end 181 internationale videnskabelige studier, som understøtter de gode egenskaber ved collagen. Som den første collagenproducent i Danmark planlægger vi at gennemføre studier af vores produkters virkning. Dog skal det bemærkes, at vi som mennesker er forskellige og dermed kan f.eks. optagelse af collagen også varierer fra person til person. 

Læs mere

Nej, collagen er ikke et quickfix. Du skal være tålmodig og samtidig huske, at en sund og varieret kost samt en god nattesøvn og rigeligt med væske støtter virkningen. En god idé er at gøre dit indtag af collagen til en vane. Du kan f.eks. starte din morgen med et glas vand og din daglige dosis af collagen til din morgenmad. 

Læs mere

Den hurtigste måde at forklare forskellen er, at vores Classic er udvundet af bovine (skindet fra kvæg), som er det mest almindelige collagen på det danske marked. Vores Marine Collagen er udvundet af fiskeskind, hvor hele fisken bruges i et økosystem, så intet går til spilde. Marine Collagen har en lavere Da, bærer mere fugt og er kendt som det bedste produkt i collagen-verden.

Læs mere

Vores seneste produkt er udviklet i samarbejde med vores testpanel. Kalk, D-vitamin og collagen er nogle af de mest solgte produkter inden for vitaminer og mineraler i Danmark. Vi har derfor valgt at samle alle tre elementer i et produkt. Kalk opløses normalt meget langsomt. Derfor har vi valgt en kalk-type, der er udtrukket fra alger, og som derfor opløses med det samme og skaber den mest indbydende hvide farve blandet op med vand. Det er nemt og hurtigt at indtage og er derfor særligt et produkt for dem, som ikke kan synke tabletter.  

Læs mere

Du skal indtage de anviste mængder på produktet og altid følge anvisningerne. Der følger altid en måleske med i hver bøtte, som kan være gemt i pulveret efter transport. 

Hvem er Copenhagen Health ApS 

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk

Læs mere

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk.

Læs mere

Vi anbefaler altid, at du følger de givne vejledninger på produkterne.

Læs mere

Du kan roligt indtage collagen både under graviditet og amning. Vores produkter er helt fri for tilsætningsstoffer. Vores Marine og vores Classic Collagen indeholder kun 100% rent collagen og vitamin C. Vores Kalk + D-vitamin + Collagen indeholder kun det, som produktteksten nævner. Er du i tvivl om, hvad der gælder for din specifikke situation, skal du altid kontakte egen læge for råd og vejledning.

Læs mere

Nej, vores collagen er helt fri for tilsætningsstoffer, sukker, stivelse m.v. 

Læs mere

Find din lokale forhandler af
Copenhagen Health

Vi er helt sikkert tæt på dig. Få en oversigt her.

Bestil her, eller find din forhandler: