Collagen pulver

Vores collagen pulver kan vælges i en 4 md. pakke eller til 60 dage.

Collagen

Huden har brug for collagen for at holde sig glat og ung at se på. Men når du når en vis alder, mindskes den naturlige produktion af collagen - og så begynder rynkerne at vise sig. 

Collagen pulver kan imidlertid være en hjælp. Med et collagen tilskud får du et ekstra boost af proteinet, der gør huden fast og smuk. Men hvad er collagen egentlig, hvor kommer det fra, og hvad er det bedste produkt på markedet? Få svar på alt det og meget mere her på siden. 

Hvad er collagen pulver?

Helt kort fortalt er collagen et protein.

Dette protein dannes naturligt i din krop og din hud. Ja, faktisk udgør collagen intet mindre end en tredjedel af alle proteiner i din krop. Det kaldes sommetider for “kroppens lim”, og det er der en helt speciel grund til. Proteinet er nemlig en slags byggesten, som opretholder bindevævet i din hud. Det får også din hud til at blive elastisk og spændstig.

Hvor kommer collagen fra? 

Proteinet kan komme fra forskellige kilder. Først og fremmest producerer kroppen det selv, som vi har beskrevet ovenfor. Men det findes også i både kvægskind (bovine) og fiskeskind (marine).

Det er disse kilder til proteinet, vi bruger, når vi fremstiller vores collagen pulver. Vores Collagen+ indeholder således proteinet fra kvæg, mens vores Marine Collagen+ indeholder proteinet fra fisk. 

Bovine (kvægskind) er det mest almindelige collagen på det danske marked. Marine collagen pulver er til gengæld af mange kendt som det bedste produkt til huden. Om du skal vælge bovine eller marine pulver, er imidlertid helt op til dig – vi har i vores produkter udviklet en helt neutral smag, der gør at marine collagen pulver ikke smager “fisket”.

Hvilket collagen pulver er bedst, og hvad skal jeg vælge?

Det er svært endegyldigt at svare på, hvilket collagen pulver som er det bedste. Her har du nemlig også selv noget at skulle have sagt. Foretrækker du eksempelvis et smagsneutralt produkt? Ønsker du en pakke til 60 dage eller måske 4 måneder? Hvordan ser dit budget ud, og hvad forventer du dig af prisen?

Nedenfor har vi oplistet en lille håndfuld fordele ved vores to produkter, Collagen+ og Marine+. På den måde kan du selv afgøre, hvilket collagenpulver der er det bedste for dig.

Fordele ved Collagen+
 • 100% hydrolyseret bovine collagen
 • Klinisk testet og dokumenteret
 • Smagsneutralt. 
 • Stærk og attraktiv pris.
 • Dansk virksomhed 
 • Dansk rådgiving og kundeservice
 • Udnævnt til bl.a. bedst til prisen og bedste collagen
Fordele ved Marine Collagen+
 • 100% type 1 collagen, der minder mest om vores egen collagen.
 • Klinisk testet og neutral smag (NYHED).
 • 100% hydrolyseret
 • Dansk rådgivning & kundeservice
 • Vores mest populære produkt
 • Bl.a. udnævnt til bedst til prisen & bedste Collagen

Venskab kræver pasning,
det gælder også min hud

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Sådan virker collagen pulver

Vores Collagen+ er et kosttilskud, der hjælper med at holde din hud ungdommelig og glattere.
Samtidig styrker det dit immunforsvar og mindsker træthed, fordi vi har tilsat vitamin-C i collagenet. Det er altså mere end bare et beauty produkt. 

Når du indtager pulveret, giver du dine hudceller en hjælpende hånd med at danne collagen. På den måde får du tanket op på proteinet, som holder huden skøn og glat. Det kan være en stor fordel, fordi kroppen naturligt producerer mindre collagen, jo ældre du bliver.

"Derfor drikker jeg collagen pulver hver dag"

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Afspil video om Collagen pulver - jeanette ottesen

Sådan optages collagen bedst

Collagen opløser sig lynhurtigt, når du hælder vand over det. Af samme grund har vi hos Copenhagen Health udviklet mantraet, “skønhed er noget, vi drikker”. Mange vælger at opløse collagenpulveret i et glas vand, en kop kaffe, te eller lignende. Du kan imidlertid også sagtens strø pulveret på din mad. Men hvordan optages collagen bedst? I væske eller i mad? Tja, pulveret optages helt fint på begge måder, så du kan gøre dét, der passer dig bedst.

Dog er det værd at være opmærksom på, at du får den største virkning ved at huske at tage den anviste daglige dosis. Derfor kan det være en hjælp at inkorporere collagen pulveret i din rutine. Eksempelvis kan du opløse det i din morgenkaffe eller strø det på dit aftensmåltid.

Dét er collagen pulver godt for

Hvad gør collagen for kroppen, og hvad hjælper det mod?

 • Collagen gør din hud fast og elastisk.
 • Derfor forbindes proteinet også med smuk og ungdommelig hud.
 • Når du tager collagen, hjælper du din krop med at bevare hudens spændstighed.
 • På den måde bliver din hud glattere, og du får færre dybe rynker.

Men hvorfor overhovedet tage collagen, hvis kroppen selv producerer proteinet? Desværre forholder det sig sådan, at jo ældre du bliver, jo mindre collagen producerer din krop helt naturligt. Allerede fra du er omkring 25, producerer din krop således 1-2% mindre collagen om året. Det er derfor, at du får rynker, og din hud bliver mindre glat med tiden.

Sådan er det i hvert fald, hvis du lader naturen gå sin gang. Imidlertid kan du give den en hjælpende hånd ved at indtage collagen på en daglig basis. På den måde får din krop et boost, og din hud bevarer i højere grad sin fasthed og elasticitet.

Hvor meget collagen bør jeg indtage om dagen?

Du bør indtage den mængde, som er anvist på produktet – generelt bør du altid følge anvisningerne. Vælger du vores Collagen+-tilskud, er den anviste dosis eksempelvis et strøget mål (4 gram) hver dag. Når du køber en bøtte hos os, følger der en måleske med, så du nemt kan afstemme mængderne. Hvis du ikke får øje på den lige med det første, har den måske gemt sig lidt i pulveret.

Sådan fremstilles collagen pulver

Vi fremstiller collagenpulver af kvægskind og fiskeskind. Vores produkter er helt fri for tilsætningsstoffer, og du finder hverken sukker, stivelse eller lignende interessante ingredienser. Tværtimod er det 100% rent collagen tilsat opkvikkende vitamin-C.

Vores Collagen+ består således af:

 • Hydrolyseret collagen-pulver (bovine)
 • Collagen-peptider
 • Vitamin-C (Natrium-L-Ascorbat)

Vores Marine+ består af:

 • Hydroliseret marine (fisk) collagenpulver
 • Collagen-peptider
 • Vitamin-C (Natrium-L-Ascorbat)
 
Så hurtigt virker collagen

Vi ville lyve, hvis vi sagde, at kosttilskuddet er et quickfix. For at opnå den bedste effekt skal du tage proteinet over en længere periode – kontinuerligt og på en daglig basis. Det virker bedst og hurtigst, hvis du følger de doseringer, der er anvist på produktet.

For at huske den daglige dosis kan det være en god idé at gøre indtaget til en del af din rutine. Eksempelvis kan du starte morgenen med et glas vand med pulveret, eller du kan strø det på din aftensmad. Du kan booste effekten ved at sørge for at spise sundt og varieret, sove godt om natten og drikke rigeligt med væske.

Kan man dokumentere effekten af collagen pulver, og virker det?

Hos Copenhagen Health gør vi en dyd ud af at udvikle produkter, som er baseret på forskning. Det er heldigvis ikke noget problem, eftersom der findes mere end 181 internationale videnskabelige studier, som understøtter de fordelagtige egenskaber ved proteinet.

Til trods for de mange studier er det dog godt at være opmærksom på, at alle er forskellige, og virkningen derfor kan variere. Det er vi selvfølgelig meget interesserede i at blive klogere på, og derfor har vi også vores eget testpanel af danske kvinder. De hjælper os med at studere vores produkter, så vi løbende kan finpudse og forbedre dem.

Muligheder for at tage collagen pulver under graviditet og amning

Hvis du skal have en lille ny, er det nærliggende at spørge, om man må tage collagen-produkter under en graviditet, eller mens man ammer. Her har vi en god nyhed til dig: Gravide og ammende kan med al sandsynlighed sagtens tage kosttilskud fra Copenhagen Health.

Vi har nemlig fremstillet vores produkter, så de er helt fri for tilsætningsstoffer. Både vores Collagen+ og vores Marine+ indeholder kun 100% rent collagen (og C-vitamin, så du får frisk energi). Der er altså hverken tilsætningsstoffer, sukker, stivelse eller andre ingredienser, der kunne give ubehagelige bivirkninger i produkterne.

Det er dog altid en god idé at kontakte din læge, hvis du er i tvivl omkring din specifikke situation. Det gælder, uanset om du er gravid, eller du har andre betænkeligheder.

 

Køb collagen pulver hos Copenhagen Health

Er du på udkig efter et kosttilskud bestående af 100% rent collagen og et skud C-vitamin? Så finder du produktet hos Copenhagen Health.

Vi er Danmarks første collagenproducent, og dybt passionerede omkring det skønne protein. 

Faktisk er vores største ønske at hjælpe dig med at opnå en glattere hud, som du er gladere for. I denne forbindelse er collagen-proteinet helt perfekt, fordi det øger hudens spændstighed og elasticitet. Det betyder færre dybe rynker og et mere ungdommeligt look.

Spørger du os, er den hurtigste vej til skønhed søvn, vand og collagen-produkter – og vi er her for at hjælpe dig med sidstnævnte! Hos os finder du unikke collagen-tilskud, baseret på anerkendt forskning og i den højeste kvalitet.