Hvordan bruger du bedst vores Collagen produkter?

Opløs i vand

Opløs straks i vand og få dit daglige behov dækket

Når du skal opløse vores pulverprodukter, som collagen, kalk m.v., skal du først putte pulveret i et helt tørt glas. Derefter skal du hælde vand på, og så opløses det straks. Du skal ikke hælde pulveret i til sidst. Det har collagen generelt ikke godt af, da det kan skabe klumper. Godt collagen opløses straks, når det kommer i kontakt med vand. 

Opløs i yoghurt

Top din morgenmad af med collagen

Husk, at du sagtens kan indtage din collagen med din mad. Det kan være alt fra smoothies og yoghurt til aftensuppen. En af vores favoritter er på yoghurten, som vi spiser om morgenen. Det kalder vi en god start på dagen.

Opløs i kaffe eller te

Få dit morgenfiks med collagen

Collagen tager ikke skade af høje temperaturer, så derfor kan du nemt blande dit collagentilskud i kaffe eller the.  Dog kan C-vitamin generelt maks. klare 80 graders varme, hvis du skal have den fulde effekt, og du skal derfor lige lade din varme drik dampe en smule af for at få fuldt udbytte af C-vitaminen. 

Abonnements spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Der er intet gebyr for at have abonnement
 • Du får gratis fragt og altid 20% rabat på alle varer
 • Dit abonnement har ingen bindingsperiode
 • Din næste pakke sendes, når dit nuværende er opbrugt. Du kan finde datoen på ”min konto”.

  Læs mere

Hos Copenhagen Health har vi ingen bindingsperiode. Du kan derfor trygt oprette et abonnement hos os, da du selv kan beslutte, hvornår du ikke længere ønsker at abonnere på vores produkter. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, kan det gøres under din profil. Du skal gå til ”Min Konto” og derefter under ”Abonnement”, hvor du her kan opsige abonnementet. Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på info@copenhagenhealth.dk 

Læs mere

Du kan opsige dit abonnement under ”Min Konto” og derefter under ”Abonnement”, hvor du her har mulighed for at opsige.  Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på info@copenhagenhealth.dk 

Du vælger selv fragtfirma ved køb af vores produkter. Den generelle leveringtid på pakkerne forventes at være 1-2 dage. 

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Bring – postbox eller hjemmelevering
 • BURD Delivery – Aftenlevering til privatadresse (kun udvalgte byer)
 • DAO – Levering til privatadresse
 • GLS – Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
 • PostNord – Levering til privatadresse eller pakkeboks/postbutik

Når du modtager din faktura og forsendelsesmail, er din ordre gået korrekt igennem. Den bliver sendt til din mailadresse, som du har skrevet på din ordre og forsendelse per tlf. Hvis du ikke modtager din kvittering inden for kort tid efter dit køb, kan du tjekke dit spamfilter eller din uønskede post. Har du ikke modtaget den, kan du kontakte vores kundeservice på info@copenhagenhealth.dk, hvor du skal oplyse ordrenummer, mailadresse, navn og telefonnummer som angivet på ordren. 

Dine leverings- og betalingsoplysninger kan ændres under ”Min Konto” og derefter under ”Adresser”, hvor du her kan ændre både din fakturerings- og leveringsadresse. Hvis du har problemer, er vi altid klar til at hjælpe dig på info@copenhagenhealth.dk 

Betalingsformer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • På Copenhagen Health kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Via Bill og Apple Pay. Mobilepay kan benyttes ved enkeltkøb og fra 2022 også på abonnement. Vi tillægger ikke gebyr på betalingskort, som ikke er pålagt af udbyderne.

Vi leverer i øjeblikket kun til Danmark, men vi arbejder på at komme ud over de danske grænser hurtigst muligt.

Levering er pt. gratis ved de fleste forsendelsesmuligheder. Dog er der en tillægspris på 15 kr. ved valg af Post Nord og GLS hjemmelevering. 

Returpolitik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Der gælder særlige regler for salg af kosttilskud og fødevarer i Danmark, hvorfor det ikke er muligt at returnere et køb grundet sikkerhed ved varen. Vi må derfor ikke gensælge det returnerede produkt – også selvom den ikke er afhentet. Hvis du accepterer vores betingelser ved køb, bekræfter du samtidigt, at du afskriver dig retten til at returnere en vare, som er omfattet af reglerne om kosttilskud-fødevarer. 

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Vi har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Er ordren gennemført, har vi desværre ikke mulighed for at standse leveringen. 

Bemærk, at der gælder særlige regler for salg af kosttilskud og fødevarer i Danmark, hvor det ikke er muligt at returnere et køb grundet sikkerhed ved varen. Hvis du accepterer vores betingelser ved køb, bekræfter du samtidigt, at du afskriver dig retten til at returnere en vare, som er omfattet af reglerne om kosttilskud og fødevarer. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller manglende afhentning. Varen bliver ved en eventuel returnering destrueret. 

Collagen spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen er et protein, som er en naturlig del af vores krop og hud. Faktisk udgør collagen 1/3 af alle proteinerne i kroppen. Det kaldes også for kroppens lim og byggesten. Fra omkring 25-års alderen falder kroppens naturlige collagen-niveau med 1-2% om året. Det kan være en udfordring, da kroppen har brug for collagen til at holde f.eks. huden glattere og mere spændstig.  

Læs mere

Der er udført mere end 181 internationale videnskabelige studier, som understøtter de gode egenskaber ved collagen. Som den første collagenproducent i Danmark planlægger vi at gennemføre studier af vores produkters virkning. Dog skal det bemærkes, at vi som mennesker er forskellige og dermed kan f.eks. optagelse af collagen også varierer fra person til person. 

Læs mere

Nej, collagen er ikke et quickfix. Du skal være tålmodig og samtidig huske, at en sund og varieret kost samt en god nattesøvn og rigeligt med væske støtter virkningen. En god idé er at gøre dit indtag af collagen til en vane. Du kan f.eks. starte din morgen med et glas vand og din daglige dosis af collagen til din morgenmad. 

Læs mere

Den hurtigste måde at forklare forskellen er, at vores Classic er udvundet af bovine (skindet fra kvæg), som er det mest almindelige collagen på det danske marked. Vores Marine Collagen er udvundet af fiskeskind, hvor hele fisken bruges i et økosystem, så intet går til spilde. Marine Collagen har en lavere Da, bærer mere fugt og er kendt som det bedste produkt i collagen-verden.

Læs mere

Vores seneste produkt er udviklet i samarbejde med vores testpanel. Kalk, D-vitamin og collagen er nogle af de mest solgte produkter inden for vitaminer og mineraler i Danmark. Vi har derfor valgt at samle alle tre elementer i et produkt. Kalk opløses normalt meget langsomt. Derfor har vi valgt en kalk-type, der er udtrukket fra alger, og som derfor opløses med det samme og skaber den mest indbydende hvide farve blandet op med vand. Det er nemt og hurtigt at indtage og er derfor særligt et produkt for dem, som ikke kan synke tabletter.  

Læs mere

Du skal indtage de anviste mængder på produktet og altid følge anvisningerne. Der følger altid en måleske med i hver bøtte, som kan være gemt i pulveret efter transport. 

Hvem er Copenhagen Health ApS 

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk

Læs mere

Du kan læse om Copenhagen Health i afsnittet ”om os” på copenhagenhealth.dk.

Læs mere

Vi anbefaler altid, at du følger de givne vejledninger på produkterne.

Læs mere

Du kan roligt indtage collagen både under graviditet og amning. Vores produkter er helt fri for tilsætningsstoffer. Vores Marine og vores Classic Collagen indeholder kun 100% rent collagen og vitamin C. Vores Kalk + D-vitamin + Collagen indeholder kun det, som produktteksten nævner. Er du i tvivl om, hvad der gælder for din specifikke situation, skal du altid kontakte egen læge for råd og vejledning.

Læs mere

Nej, vores collagen er helt fri for tilsætningsstoffer, sukker, stivelse m.v. 

Læs mere

Kundepanel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi optager løbende nye deltagere til vores testpanel. Hvis du er interesseret i at teste vores nuværende og kommende produkter, kan du udfylde ansøgningsskemaet under kundepanel og komme i betragtning.

Læs mere

I vores Marine Collagen benytter vi fiskene Tilapia og Pangasius, som begge indgår i et 360 graders økosystem, grundet deres lave Da og nemme optagelse. Vi har også valgt at tilbyde en MSC-certificeret marinecollagen fra vildtfanget og bæredygtigt fiskeri. Nyhed i Q1 2022.  

Læs mere

Det kan du med fordel gøre. Collagen tager ikke skade af høje temperaturer, så derfor kan du nemt blande dit collagentilskud i kaffe eller the.  Dog kan C-vitamin generelt maks. klare 80 graders varme, hvis du skal have den fulde effekt, og du skal derfor lige lade din varme drik dampe en smule af for at få fuldt udbytte af C-vitaminen. 

Læs mere

Vi er en dansk virksomhed, som ejer hele værdikæden, og vi har derfor ingen fordyrende mellemled. Derudover tror vi på, at fair priser skaber bedre og længere forhold til vores kunder, som vi gør en stor dyd ud af at opbygge. Derfor har vi valgt at sælge vores varer til meget stærke priser. 

Læs mere

Alle vores produkter har en mild og autentisk smag mod neutral. Husk dog, at smag er individuelt, og generelt er der mere smag i marine end bovine collagen.  

Læs mere

Når du skal opløse vores pulverprodukter, som collagen, kalk m.v., skal du først putte pulveret i et helt tørt glas. Derefter skal du hælde vand på, og så opløses det straks. Du skal ikke hælde pulveret i til sidst. Det har collagen generelt ikke godt af, da det kan skabe klumper. Godt collagen opløses straks, når det kommer i kontakt med vand. 

Læs mere

Du kan sagtens indtage din collagen med din mad. Det kan være alt fra smoothies og yoghurt til aftensuppen. Valget er dit!

Læs mere
Levering
Produkter
Retur
Andet