Forkæl dig selv

JEANETTE OTTESEN
Mit valg af collagen

Collagen og Vitamin-C er ikke kun for min hud, men også for mit immunforsvar og at mindste træthed og udmattelse. Med Classic får jeg et tilskud, som gavner mig i dagligdagen. Det betyder meget for mig, at Kollagen er en stor del af kroppens naturlige ”byggemateriale”, da 70% af kroppens proteiner i huden er collagen protein. 

FALDER FRA 25-ÅRS ALDEREN
Vitamin-C er godt for dannelse af Collagen og mindsker træthed og udmattelse.

Udfordringen er, at kroppen producerer mindre og mindre collagen, jo ældre du bliver. Fra 25-års alderen mister vi 1-2% naturligt collagen om året.

Videnskabelige studier viser vejen. Over 180 videnskabelige undersøgelser uvildige som fra producenter  viser nemlig gode resultater for en gennemsnitsperson. ”Dog skal du være opmærksom, for der er mange faldgrupper og huske collagen er et kosttilskud og ikke medicin. Lær mere om collagen i afsnittet “om Collagen”.

Markedets laveste kDa
Da står for kilodalton og jo lavere værdi jo bedre har din krop mulighed for optagelse. En af de vigtigste egenskaber ved Collagen er, at det er 100% hydrolyseret og rent, samt har en lav molekylærvægt og er tilsat vitamin-C. Vitaminet er med til at danne Kollagen. Vores Marine Collagen har den laveste Da på markedet med kun 1500 i molekylærvægt og du har dermed de optimale betingelser for optagelse. Også vores Classic Collagen (bovine) har den laveste på markedet med en Da på 2000. Det er vigtigt at nævne, at optagelse kan variere, da vi som mennesker er forskellige og har forskellige blodtyper og fordøjelses systemer.

Vores collagenprodukter består altid af 100% bioaktive hydrolyserede collagenpeptider med en Da på 1500 & 2000, hvilket giver de bedste betinglser for optagelse. Det lyder som en biologitime. Men det betyder blot, at Collagenet består af 18 aminosyrer, så det bliver nemmere for kroppen og blodet at absorbere, og du dermed får det bedste udgangspunkt med produkterne.

Vi har også tilsat vitamin C til vores collagen, som er med til at opretholde og styrke immunforsvaret, samr sikre dannelse af kroppens egen Collagen. 

Et glas vand med collagen og vitamin-C hver morgen, så du er klar til at starte hverdagen med et smil.

Skal du til at prøve collagen, eller overvejer du at skifte mærke? Så er Collagen Classic måske noget for dig. Du får Collagen til 45/90 dage i én smuk bøtte, som pynter på bordet.

Ingen tilsætningsstoffer. Kun det du skal bruge for at pleje din indre og ydre skønhed.